Ülkemizde yeni yeni tanınmaya başlayan lezzetlerden biri olmasına rağmen macaron tutkunlarının sayısı hızlı bir şekilde artmaktadır. Büyük bir hayran kitlesine sahip olan makaron sıra dışı lezzeti sayesinde farklı damak tatlarına sahip kişiler arasında oldukça popülerdir. Özel lezzetleri ve gökkuşağını gölgede bırakan renkleriyle tek ısırıkta kalpleri fetheden makaron çeşitleri beş çaylarının, özel anların ve lezzet kaçamaklarının en özel eşlikçilerinden biridir.

Aynı zamanda şık, zarif, prestijli ve lezzetli hediyelerden biri olan macaron çeşitleri farklı aromaları ile ön plandadır.

Makaronun şekli de yapım süreci de bezeye çok benzer. Badem unu, yumurta ve şeker makaron yapımında kullanılan temel malzemelerdir. Bununla birlikte kıvamının tutturulmasının oldukça zor olması makaron yapımının çok da kolay olmamasının ve profesyonellik gerektirmesinin temel nedenidir. Yani makaron yapımı belirli bir ustalık ve deneyim bolca da özen gerektiren bir süreçtir denilebilir.

Hazz en kaliteli malzemeleri en özel formüllerle birleştirerek lezzet tutkunlarıyla buluşturmayı hedefler. Hazz’ın online satış platformunda yer alan Makaron kategorisinde; Makaronlar, Makaron Hediye Kutuları, Makaronlu Hediye Setleri ve Makaron Parti Kolileri gibi alt kategoriler bulunmaktadır. Siz de hazz.com.tr adresini ziyaret ederek; 6’lı fıstıklı makaron, 6’lı frambuazlı makaron, 6’lı çikolatalı makaron, 6’lı vanilyalı makaron, 12’li kan portakallı makaron, 12’li limonlu makaron, 12’li muzlu makaron, 12’li kahveli makaron, 24’lü çilekli makaron, 24’lü karamelli makaron, 24’lü hindistan cevizli makaron, 24’lü güllü makaron, köpekli kutuda 12’li makaron, kedili kutuda makaron (12 adet), makaron kutusu no:2, kalpli kutuda 24’lü makaron, pembe Paris 12’li makaron,  Hazz makaron kolonya, kokulu mum ve çikolata seti, karışık makaron kutusu no:1, karışık makaron kutusu no:4 ve diğer alternatifler arasından damak tadınıza en uygun lezzetleri seçebilir ve satın alma işleminizi kolaylıkla tamamlayabilirsiniz.

Fransız mutfağının dünyaya en büyük armağanlarından biri olan makaron son derece özel ve prestijli bir lezzettir. 7’den 70’e herkesin kalbini fethetmesi garanti olan makaron yalnız damaklara değil muhteşem görüntüsüyle gözlere de hitap eder. Tadına bir kez bakanın bir daha vazgeçemediği macaron çeşitli aromalarla üretildiği için farklı damak zevklerine hitap edebilme özelliğine sahiptir. Makaronların çikolata ve vanilya gibi standart lezzetlerinin yanı sıra frambuaz, karamel, hindistan cevizi, kan portakalı gibi sıra dışı lezzetlerle üretilen çok özel çeşitleri de vardır.

Hazz kalitesinin ve tazeliğinin en özel buluşma noktası olan macaron çeşitleri Hazz ürün kategorileri arasında farklı sayılarda ürünlerden oluşan özel tasarım kutularla kendilerine yer bulur. Bunun doğal bir sonucu olarak makaronlar damağa da göze de hitap etmeyi başarır. Hazz’ın profesyonel ekibi tarafından özenle hazırlanan makaron kutuları tek bir aromaya sahip makaronlardan da farklı aromalara sahip makaron çeşitlerinden de oluşabilir. Farklı aromalardaki lezzetlerden oluşan makaron kutuları aynı anda birçok özel lezzete ulaşma imkan verdiğinden oldukça avantajlı alternatiflerdir. Siz de hem özel günlerinizde hem de sıradan bir günü özel bir gün haline getirmek istediğiniz her zaman makaron kutularını satın alabilir, damak tadınıza uygun aromalara sahip farklı sayıda ürün içeren Hazz ürünleri sayesinde en özel lezzetlerin keyfini çıkarabilirsiniz.

Beğenilmesi Garanti Hediye: Çikolata

Geçmişi binlerce yıl öncesine dayanan çikolata sevgiyi ifade etmenin en güzel, en özel ve en lezzetli yoludur. İster tek bir parçalık atıştırmalık ister özel bir hediye alternatifi olarak tercih edilsin çikolatanın hayatımızın her anında değişmez bir yeri vardır. Hazz’ın profesyonel ekibinin en taze ve kaliteli malzemeleri en özel formüllerle bir araya getirerek ürettiği çikolata çeşitleri en sıradan anları dahi unutulmaz kılmayı başarmaktadır.

Her özel günde ve durumda verilebilecek en özel hediyelerin başında gelen çikolata son dönemlerde en sık tercih edilen hediye alternatiflerinden biridir. Hazz’ın alanında uzman ve profesyonel ekibinin özenle hazırladığı çikolata, dondurma, makaron çeşitleri tüm sevdiklerinize, onları ne kadar çok sevdiğinizi göstermenin en özel yoludur.

Hazz’ın geniş çeşitliliğe sahip ürün kategorisinde en kaliteli malzemeler kullanılarak, hijyenik koşullarda ve özenle hazırlanan; Bol Fıstıklı Bitter Tablet Çikolata, Bol Fıstıklı Sütlü Tablet Çikolata, Üç Renkli Tablet Çikolata, Bol Yemişli Tablet Çikolata, Beyaz Çizgili Bitter Tablet Çikolata, Bol Fındıklı Sütlü Tablet Çikolata, Bol Çikolatalı Bol Çeşnili Tablet Çikolata, Hazz Özel Lezzet Kutusu, Kedili Kutuda Makaron 12 Adet, Kedili Kutuda Makaron 24 Adet, Paris Cafe Kutuda Makaron 12 Ader, Paris Cafe Kutuda 24’lü Makaron, Hazz Fondü Çikolata Keyif Seti, Hazz 4’ü Bir Arada Evde Fondü Keyfi Seti, Hazz Makaron Kolonya Kokulu Mum ve Çikolata Seti, 6’lı Tablet Çikolata Hediye Paketi, Hazz Makaron ve Çikolata Seti, Hazz Kolonya Makaron ve Çikolata Seti, Hazz Çikolata FD-Çilek ve Kokulu Mum Hediye Seti, Hazz Kolonya Çikolata ve Türk Kahvesi Seti gibi ürünler yer almaktadır.