Teknolojinin gelişmesi ile beraber akıllı cep telefonu üretimi son 10 yılda giderek arttı ve birçok farklı yeni modeller çıktı. Standart seviyede hem ekonomik hem de kullanışlı yapısı ile dikkat çeken Huawei P20 Lite en çok talep edilen telefonlar arasında girdi. Gerek şık ve sade tasarımı gerekse yazılımsal özellikleri ile üst seviyede bir telefon olan bu cihazı, hızlı ve pratik bir şekilde cimri.com üzerinden inceleyebilirsiniz. Huawei P20 Lite için birçok yorum ve değerlendirme yapıldı. Sizin için bu telefonun fiyat ve performans uyumunu inceledik. İşte Huawei P20 Lite akıllı cep telefonunun öne çıkan özellikleri…

Şık ve Sade Tasarım

Bir cep telefonunun fiyatını, özellikleri kadar dış görünüşü de belirler. Huawei P20 Lite 145 gram ağırlığında olmakla beraber ekran boyutu 5.84 inç olarak tasarlanmıştır. Bu sayede cep telefonu hem hafif hem de kullanışlı bir hale geliyor. Modern bir dış görünüme sahip olan bu cihazda ekran koruyucu ya da kılıf kullanılabilir. Ayrıca farklı renklerdeki kılıflar tercih edilebilir. Tasarım olarak arka kamera cihazın üst kısmında bulunuyor. Böylelikle kullanıcının görüş açısına en uygun bir şekilde kamera kullanılabilir. Üzerinde ekstra işleme ya da desen olmadan sade bir görüntüye sahip olan bu cihaz, pantolon ya da mont cebinde taşınabilir. Ayrıca omuz ve sırt çantalarında Huawei P20 Lite cep telefonları muhafaza edilebilir. Şarj giriş yeri cep telefonunun alt kısmında bulunuyor. Hızlı şarj özelliği ile dakikalar içinde Huawei P20 Lite akıllı cep telefonunun bataryası doldurulabilir. Bu sayede gün içinde cep telefonu aralıksız ve kesintisiz olarak kullanılabilir. Aynı zamanda cihazın pembe, altın rengi mavi ve siyah renkleri mevcuttur.

Parmak İzi Okuyucusu ile Tam Güvenlik

Bazı cep telefonlarında güvenlik sistemi geliştirilmiştir. Huawei P20 Lite akıllı cep telefonunda güvenlik en üst seviyededir. Parmak izi okuyucusu sayesinde kullanıcı telefonu tamamen kendi dışında kullanıma kapatabilir. Böylelikle kullanıcının izni olmadan telefon açılmaz ve işlem yapılamaz. Parmak izi okuyucusu hızlı bir algılama sistemi ile çalışır. Cihazın arka tarafında bulunan parmak izi okuma bölmesi yuvarlak bir tasarıma sahiptir. Bu sayede pratik olarak parmak izi okuyucu işlevini yerine getirir. Aynı zamanda Huawei P20 Lite cep telefonlarının temizliği kolaydır. Bir bez yardımı ile bu cihazların dış yüzeyi silinebilir. Kılıfları ve ekran koruyucusu çıkarılıp takılabilir. Parmak izi okuyucu bölmesi aynı şekilde temizlenmeye uygundur. Parmak izi okuyucu dışında Huawei P20 Lite normal ekran kilidi ile güvenlik altına alınabilir. İstenildiği zaman güvenlik ayarları kullanıcı tarafından değiştirilebilir.

Fiyat ve Performans

Huawei P20 Lite cep telefonu her bütçeye hitap eden bir fiyata sahiptir. Ergonomik olması nedeni ile istenilen yerde kolay bir şekilde taşınabilir. Aynı zamanda fiyat performans olarak yüksek bir verimliliği bulunan bu cihaz, ekonomiktir. Parmak izi okuyucusu, ve hızlı şarj gibi özelliklerinin olması telefonu cazip bir hale getirmiştir. Yüksek çözünürlükteki kamerası ile telefon aynı zamanda bir fotoğraf makinesi özelliğine sahiptir. İşlemci hızı yüksek olduğu için bu cihazda birden fazla uygulama ve dosya aynı anda çalıştırılabilir. Böylelikle kullanıcı kısa bir süre içinde telefon üzerinden işlerini halledebilir. Huawei P20 Lite akıllı cep telefonları en yakın satış şubelerinden ve internet aracılığı ile temin edilebilir. Ayrıca bu telefonlar sıcağa ve soğuğa karşı dayanıklıdır. Ekstra masraf gerektirmeyen Huawei P20 Lite hızlı şarj özelliği ile kullanıcılara tasarruf sağlar.