Faizsiz toplumsal dayanışma sistemi olan İktisatEvim birlikten kuvvet doğar mantığı ile her bütçeden vatandaşa konut sahibi olma imkânı sağlıyor. İktisatEvim nasıl ev sahibi yapıyor? Hiç peşinat ödemeden insanlar yıllardır hayalini kurdukları eve sahip olabiliyor. Birçok farklı seçeneğin yer aldığı İktisatEvim çözümleri içerisinde insanlar kendi şartlarına göre seçenek bulabiliyor. Hem bütçe hem de ödeme gücüne göre insanların kendi belirlediği şartlarda vade ve taksit bedelinin uygulandığı sistemde Türkiye’nin her yerinden her evi almak söz konusu.

İmece Sistemi

Farklı iktisat modelleri içerisinden hangisini seçerseniz seçin şartları dilediğiniz gibi değiştirebilirsiniz. Taksit tutarlarını bütçenizle orantılı olarak artırabilir azaltabilir ya da ödeme sıkıntısı yaşadığınız dönemlerde ödemelerinizi tamamen dondurabilirsiniz. İktisat evim çözümleri için başvuru yapan aile ya da bireyler bütçeleri çerçevesinde herhangi bir iktisat sistemine karar vermelidirler. İmece sistemi şeklinde uygulanan modelde katılan her bireyin birlikte kazandığı en mantıklı sistem sıra tespitli iktisat sistemidir.

Hayallerinizi Gerçeğe Dönüştürün

Yılların geleneksel adeti olan altın gününü de hatırlatan bu sistem içerisinde belirlenen sürelere göre aileler ve bireyler evlerine sahip olur. Faizsiz toplumsal dayanışma sistemi olan İktisatEvim çatısı altında bulunan kırmızı koltuklar üyelerine ev ortamının sıcaklığını sunar. İktisatEvim nasıl ev sahibi yapıyor; Kırmızı koltuklar sayesinde insanlara ihtiyaçların ve çözümlerin karşılıklı güven içerisinde anlatıldığı samımı sohbetler ile hayallerini gerçeğe dönüştürme ortamı sunulur. Şu ana kadar yüz binlerce aileyi konut sahibi yapan ve hayallerine kavuşturan faizsiz toplumsal dayanışma sistemi olan İktisatEvim katılımcıları gayrimenkul teminatı ile güvence altına alınır.

Sektörün Güven Kaynağı

Deneyimli ve alanında profesyonel yönetici kadrosu ile sektörün güven kaynağı olan iktisat evim çatısı altında insanlar birikim hedeflerine çok kısa süre içerisinde ulaşabiliyor. Bir çok üyenin yatırım aracı olarak kullandığı sistem hem iş yatırımlarını genişletmek hem öz sermayeyi artırmak hem de girişim hedefleri için sermaye elde etmek için sistemi değerlendiren üyeler iş yerlerine cep telefonundan iş makinesine kadar sertifikalı her ürünü ya da her aracı bu şekilde temin edebilmekte.

https://www.iktisatevim.com.tr/

https://www.iktisatevim.com.tr/konut-kredisi

https://www.iktisatevim.com.tr/faizsiz-ev-almak-istiyorum