Instagram, dünya üzerinde oldukça popüler olan ve milyonlarca insanın kullanmış olduğu bir sosyal medya platformudur. Son zamanlarda yaptığı güncellemeler ile adından çokça bahsettiren Instagram uygulaması, yeni bir özellik daha kazandırdı. Yeni özelliği ile artık Instagram uygulaması üzerinden kolay bir biçimde grup görüntülü konuşmaları gerçekleştirilebilecek.

Bu sayede birden fazla kişi Instagram uygulaması sayesinde diğer uygulamalarda olduğu gibi görüntülü görüşme fırsatı yakalayabilecek. Bu özellik sayesinde Instagram kullanıcılarını mutlu etmeye devam etmektedir. Peki, Instagram uygulaması üzerinden birden fazla kişi ile görüntülü konuşma nasıl yapılır? Bu sorunun cevabını verelim.

Instagram Görüntülü Konuşma

Son zamanlarda Instagram uygulaması üzerinden görüntülü görüşe özelliği gelmesi ile birlikte diğer birçok sosyal medya uygulamasını geride bırakmıştır. Instagram uygulaması üzerinden yapacağınız görüntülü görüşme seçeneğinin kalitesi artırılmış bir şekilde uygulanmaktadır. Bu sayede arkadaşlarınız ile daha rahat ve kaliteli bir konuşma yapabilirsiniz.

Instagram görüntülü konuşma yapmak için yapılacak işlemler şu şekildedir:

  • Öncelikle Instagram hesabınıza giriş yapın.
  • Daha sonra dm kutusu üzerinden 4 kişiye kadar bir grup oluşturun.
  • Ardından görüntülü görüşmek istediğiniz arkadaşlarınızın bulunduğu dm kutusuna dokunun.
  • Dm kutusu üzerinde bulunan sağ üst köşedeki kamera simgesine dokunun.
  • Görüntülü çağrı grupta bulunan arkadaşlarınıza bildirim şeklinde gidecektir.
  • Arkadaşlarınızın telefonunun ekranına gelen kamer simgesine dokunmaları ile birlikte görüntülü görüşme yapmaya başlayabilirsiniz.

Bu sayede siz de en fazla 4 kişilik gruplar oluşturarak arkadaşlarınız ile Instagram uygulamasına yeni gelen görüntülü görüşme özelliğinden kolay bir şekilde faydalanabilirsiniz. Görüntülü görüşmeyi başlattıktan sonra arkadaşlarınız ile doyasıya konuşma keyfinin tadını çıkarabilirsiniz.

Instagram Görüntülü Konuşma Yapılırken Uygulamada Gezilebilir Mi?

Instagram üzerinden arkadaşlarınız ile görüntülü konuşma esnasında Instagram’ınız da gezinmeye devam edebilirsiniz. Görüntülü görüşme yaparken aynı zamanda da Instagram’da gezmek için yapmanız gereken; ilk olarak görüşme ekranını küçültmeniz olacaktır. Görüntülü görüşme sırasında ekranı küçülttükten sonra hem uygulamalarınız üzerinde hem de Instagram sayfanız üzerinde rahatlıkla gezebilirsiniz.

Instagram Görüntülü Görüşme Sırasında Ses ve Görüntü Kapama

Instagram uygulaması üzerinden görüntülü görüşme yaparken yanınız biri gelir ve konuşmadan çıkmak istemezseniz, görüntülü konuşa ekranı üzerinde bulunan mikrofon ve kamera simgelerine dokunarak hem mikrofonunuzu hem de kameranızı arkadaşlarınıza karşı kısa bir süre için kolay bir biçimde kapatabilirsiniz. Açmak içinse yine aynı şekilde arkadaşlarınız ile konuştuğunuz ekrana gelerek mikrofon ve kamera simgesine dokunmanız yeterli olacaktır. Bu sayede arkadaşlarınız ile görüntülü konuşmanıza kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

Instagram Hesabı Nasıl Açılır?

Instagram uygulaması günümüzde çoğu insanın fotoğraf ve videolarını paylaştığı büyük bir sosyal medya aracıdır. Instagram üzerinden insanlar genel olarak anılarını ve o an yaşadıklarını paylaşırlar. Bu sayede takipçi ve beğeni kazandıran bir uygulamadır. Bu nedenle de çoğu insan tarafından tercih edilen popüler bir uygulamadır. Instagram hesabı alma oldukça kolay bir işlemdir. Bunun için ayrı bir zahmete girmeye gerek yoktur.

Instagram hesap açma işlemleri için izlenecek yollar şu şekildedir:

  • Öncelikle Instagram uygulamasını telefonunuza indirin.
  • Daha sonra kaydol butonuna basın.
  • Buradan isterseniz Facebook bağlantınız üzerinden isterseniz gerekli bilgileri girerek kaydınız oluşturmaya başlayın.
  • Ardın Instagram uygulamasına sürekli biçimde girebileceğiniz bir şifre belirleyin ve tamama basın.
  • Artık sizin de bir Instagram hesabınız var.

Instagram hesabı bu şekilde olmakla birlikte oldukça kolay alınabilmektedir. Siz de Instagram uygulamasının avantajlarından ve sosyal medya eğlencesinden faydalanmak istiyorsanız hemen istediğiniz şekilde Instagram hesabı oluşturabilir ve kullanım sağlayabilirsiniz.

Instagram Üzerinden Yapabileceğiniz Şeyler Nelerdir?

Instagram üzerinden dilediğiniz fotoğraflarınızı ve videolarınız, ayrıca hikaye ekleme özelliğinden faydalanarak yüzlerce filtrelerden yararlanarak fotoğraflarınızı süsleyerek atabilirsiniz. Bunun yanı sıra Instagram uygulaması üzerinden hem görüntülü konuşma yapabilir hem de arkadaşlarınız ile mesaj gönderimi sağlayabilirsiniz.

Crovu   Ayrıca keşfet özelliği ile takip etmediğiniz kişilerin gönderilerini de kolay bir şekilde görebilir ve takip etmek istediğiniz kişileri takip edebilirsiniz. Instagram uygulaması ile sizi takip etmek isteyen kişileri görebilir ve istediğiniz fotoğraf veya fotoğraf altına arkadaşlarınızı etiket yapabilir, yorum yapabilirsiniz. Instagram uygulaması sayesinde daha birçok işlemi kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.