Tupperware saklama kapları BPA içermediği için gıda ile temasında hiçbir sorun olmayan güvenilir ve israf önleyici kaplardır. İsraftan kasıt içerisine konulan ürünlerin hava ile temasını kestiği için bayatlamasını, kurtlanmasını, bozulmasını geciktirmesi yâda tamamen önlemesidir.

Saklama Kaplarının Çeşit ve Özellikleri

Tupper’dan saklama kabı alındığında kullanım kolaylığı görülünce başka bir modeli de alınmak istenir. Tupperware ürünleri bir bağımlılıktır. Bir model alındığında tüm modeller alınmak istenir. Saklama kabı olarak alınan ürünler servis içinde kullanılır. Çok amaçlı ürünlerdir. Sadece evde dolaplarda değil dışarıya çıkarken yanınıza alacağınız yiyecekler içinde kullanılabilir. Kapaklarının sıkı, ergonomik ve içten kilitli olması sayesinde üst üste konulduğu için dolap içi raflarda fazla yer kaplamazlar.

Saklama kabı çeşitleri çok fazla, ürün yelpazesi ise kategorilerine göre geniştir. Saklanacak ürünlerin boyutları düşünülerek dizayn edilmiştir. Buzdolabı, raf, derin dondurucuda saklanacak ürünler için ayrı ayrı model ve setler vardır. Mutfaktaki saklama çözümlerinize en uygun kapları bulmak için https://www.tupperware.com.tr/ueruenler adresinden detaylı araştırma yapabilir ve renk renk ürünler arasından tercih yapabilirsiniz.