Günümüzde teknolojinin gelişmesi ve internet hizmetlerinin yaygınlaşması ile birlikte hayatımızdaki çoğu etkinliklerin yapılma şekli de değişime ve gelişime uğramıştır. Böylece hayatımızla ilgili her etkinliğin internet tabanlı uygulamalarını tercih ediyoruz. Alışveriş, iletişim, eğlence gibi bir çok farklı alanda bu gibi çözümler yaygınlaşıyor. Bu yeniliklerle paralel olarak arayanlar aynı şekilde bu hizmeti internet üzerinden almak için de araştırmalar yapıyor. Bu noktada ortaya çıkan Online Terapi sistemi alanında uzmanlaşmış psikoterapistleri sizlerle buluşturmakta.

Online Psikolog tüm insanların kolayca ulaşabileceği bir hizmettir. Profesyonel ruh sağlığı hizmet ve desteğinin internet üzerinden verildiği yeni bir yaklaşım biçimidir. E-terapi, e-danışmanlık ya da online terapi olarak da bilinir. Psikoloji bünyesindeki uzmanlarımız online terapi konusunda eğitim almış psikoterapi uzmanlarımızdır. Online terapi; alanında uzmanlaşmış psikologlarımız tarafından, sesli, video konferans ve mesaj görüşmesi yoluyla online olarak gerçekleşmektedir. Danışan ve terapist arasında ki bu görüşmeler online terapiye uygun tasarlanmış güvenliği sağlanmış platformlarda yapılmaktadır.

İzmir ve tüm Türkiye'de Online Psikolog Terapisinin tercih edilmesinin pek çok sebebi bulunmaktadır. Online terapiyi yüz yüze terapiden ayıran en temel özelliği; zaman, mekan ve terapi ortamının çok esnek seçenekli olması ve bu seçenekleri danışanın belirlemesi olarak kabul ediliyor. Bununla birlikte ulaşım ve ikamet ettiğin yer bir sorun olmaktan çıkıyor. Kırsal kesimde yaşayan ve büyük şehirlerde bulunan psikologlara ulaşmak isteyen danışanlar için bire bir çözüm sağlıyor. Ne kadar uzakta olursa olsun Online Terapi yapabilme imkânı sağlıyor.

Online Psikolog tavsiyesi arıyorsanız, alanında uzman, lisans eğitimi dışında yüksek lisans, bilişsel davranışçı terapi gibi özel eğitimler de almış bir uzman psikolog olmasına özen gösterin.

Özgürce ulaşılabilen, tamamen size bağlı gelişim ve değişim gösteren kimliğinizi ve sosyal konumunuzu deşifre etmeden online terapi gerçekleştiren psikologlar ile konuşmak isteyenler için online psikolog seçimi yarar sağlamaktadır. Online Psikolog ve Online Terapi için bizimle sayfasını ziyaret ederek iletişime geçebilirsiniz.