14 Nisan 2019 da açılışını yapılan Kerer Köyü derneğin açılışında bizleri onure eden başta Küçükçekmece Belediye Başkanı Sn. Kemal ÇEBİ Beyfendiye sağlamış oldukları katılım ve destekleri için çok teşekkür edildi.

Kerer Köyü derneğin açılışı öncelikle Dünya Kuran-ı Kerim okuma 1.si Sn.Hafız Mustafa Kızılcaoğlu hocamızın Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlamıştır.

Açılış konuşmasını yapan Kerer Köyü Dernek Başkanı ve aynı zamanda İstanbul Erzincan Spor Başkanı Sn. Fatih ERSOY konuşmasında "Bu özel ve anlamlı günde misafirlerin huzurunda dernek yönetimi ve şahşım adına çok teşekkür ediyorum. Derneğin kuruluşundan bu yana başkanlık yapan hayatta olanlara Allahtan sağlık ve uzun ömürler vefat edenlere ise Allahtan rahmet dilyorum. Geçmişten gelen güç ile bugünlere geldik. Kerer ve Kererli için gecesini gündüze katan çalışan emek veren dernek yöneticilerine sizlerin huzurunda tekrar teşekkür ederek sahneye davet ediyorum"dedi

Kerer köyü Muhtarı Sn. Bayram Karakayaya, Küçükçekmece Ak Parti ilçe meclis üyesi hemşehrimiz Sn. Av. Mahmut Yılmaz Beye ve 31 Mat da seçilen yeni göreve başlayan Küçükçekmece Belediye Başkanı Sn. Kemal ÇEBİ Beyfendiye başarılar diliyorum.

Küçükçekmece Belediye Başkanı Sn. Kemal ÇEBİ konuşması nı yapmak üzere yöneticimiz Sn. Salih Babür tarafından kürsüye davet edilmiştir.

Sn. Kemal ÇEBİ coşkulu bir alkış ile kürsüye geldi ve konuşmasında; "Yüksek alkış için çok teşekkür ediyorum. Aramızda bulunan Malatya Milletvekili CHP Genel Bşk. Yrd. Sn. Veli AĞBABA ve CHP İstanbul 3.Bölge Miletvekili Genel Bşk. Yrd. Sn. Yunus EMRE Beye teşekkür ediyorum. Sn. Başkan Fatih ERSOY ‘a Sn. Muhtara ve değerli dernek yöneticilerine sizlerin huzurunda selamlıyor ve davetleri için teşekkür ediyorum."

Hanımefendiler Beyfendiler yeni seçilmem dolayısıyla ilkleri gerçekleştiriyorum. Erzincan Kemah Kerer köyü derneğinin açılışı da benim için ilk dernek açılışı olduğunu ve benim için ayrı bir yere değere sahip olduğunuzu bilmenizi isterim. Erzincan da 9 yıl kaldım ve benimde bir fahri Erzincanlı olduğumu bilmenizi isterim. Stk lar,odalar,spor kulüpleri bir ülkenin ne kadar çağdaş ve demokratik olduğunu, geliştiğini gösterir. Sizler ile bundan sonra çok yakın ilişkiler içerisinde olacağız ve elimizden geleni yapacağız. Şahsıma göstermiş olduğunuz ilgiden ve bana oy vererek duyulan güvenden dolayı ayrıca sizlere teşekkür ediyorum. Yeni dernek binanızın Erzincan Kemah Kerer köyüne hayırlı olmasını diliyorum.

Kemal ÇEBİ nin konuşmaları sonrası Dernek Başkanımız Sn. Fatih ERSOY tarafından Sn. Kemal Çebi Başkana hediye edilen halıya resmedilmiş dokuma halı Sn. Kemal Çebi Başkana takdim edilmiştir.

Sn. Fatih Ersoy un Sn. Kemal Çebi Başkan tarafından seçim öncesi verilen duvar saati hediyesine karşılık tablo halinde resmedilmiş dokuma halı hediyesi alan Sn. Kemal Çebi başkan mahcubiyet yaşadığını ve  anlamlı değerli hediyeyi her zaman görebileceği bir yere asacağını ve İstanbul Erzincansporu ve Kemah Kerer Derneğini hiç aklından çıkarmayacağını ve unutmayacağını bildirdi.

Dernek açılışında bizleri yalnız bırakmayan;

Küçükçekmece Belediye Bşk. Sn. Kemal ÇEBİYE

CHP Genel Bşk. Yrd. Malatya Milletvekili Sn. Veli Ağbaba

CHP Genel Bşk. Yrd. İstanbul 3.bölge Milletvekili Sn. Yunus EMRE

Küçükçekmece Ak Parti ilçe meclis üyesi Sn. Av. Mahmut Yılmaz

Kemahlılar Derneği yöneticileri

Kemah Muratboynu Dernek Bşk. Sn. Şerafettin Ulutürk

Kerer Köyü Muhtarı Sn. Bayram Karakaya

İyi Parti Bahçelievler İlçe Bşk. Sn. Av. Hamdi Karakaya

Cevizlik köyü dernek Bşk. Sn. Zeynep Hançer

İstanbul Kemah Spor Bşk. Sn. Hüseyin Çakmaktaş

BBP İstanbul İl Bşk.Yrd. Sn. Ercan Karacan

Devlet Hava Meydanları İşletmesi güvenlik Müdürü Sn. Bilgin Kultuğ

CHP Ataürk Mah. ve M.Akif Mah. Başkanları

Köyümüzün işadamlarından;

Adalı İnşaat Sahibi Sn. Nizamettin Adalı

Karcan Plastik Sahibi Sn. Alaettin Karacan

Erhan Plastik sahibi Sn. Refik Adalı

Ayrıca derneğimize çiçek gönderen;

Küçükçekmece Belediye Bşk. Sn. Kemal Çebi

Cansun Otomotiv(Wenderparts) sahibi Sn. Engin Karacan

Adalı İnşaat Sn. Nizamettin Adalı

Adalı İnşaat Sn. Cengiz Adalı

Cevizlik Köy derneği Başkanı Sn. Zeynep Hançer

Sn. Engin Kutluğ ve Ailesi

Erzincan Kemah Kerer Köyü Dernek yönetimi olarak teşekkür ediyoruz.