Tekne kiralama, kiralık tekne fırsatları ile boğaz hayranı olanlara ve en güzel manzaralar eşliğinde organizasyon düzenlemek, eğlence yapmak ve hatta evlenmek isteyenlere en güzel fırsatları sunmaktadır. En uygun fiyatlara en kaliteli kiralık tekne fırsatları için tekne kiralama ile iletişime geçmeniz yeterli olacaktır. Unutulmaz bir gün, özel günleri en iyi şekilde yaşayabilmek için tekne kiralama fırsatları ile ilgili bütün detaylar haberin devamında…

Deniz Severlere En Uygun Düğün, Tekne Düğünüdür

     Herkesin yaşantısında sevdiği şeyler vardır ve yaşayış biçimlerini de sevdikleri şeylere göre düzenlemektedirler. Hatta insanların kurmuş oldukları düğün hayalleri bile yaşam tarzlarını, hobilerini yansıtmaktadır. Eğer sizler de hayallerinizi takip etmeyi seviyor, denize hayran oluyorsanız ve sevginin en büyüğünü O’na karşı besliyorsanız, kiralık tekne ile düğün organizasyonları tam da size göredir. Bütün sevdiklerinizin şahit olduğu en özel günlerinizden olan düğün organizasyonlarını, deniz sevdanız ile birleştirerek, deniz kokusu eşliğinde unutulmaz bir düğün yaşayabileceksiniz. Deniz kokusu size her daim düğünü hatırlatacak! Deniz sevenler için düğün, kına gibi organizasyonlar ya da bütün diğer buluşmalar ve etkinlikler için Tekne Kiralama olarak her daim güvenilir olarak buradayız.

Teknede Düğün Yapmak İçin En Güzel Avantajlar Teknekiralama.com.tr’de!

     Kiralık tekne düğünü denildiğinde kafada hep farklı ve zor düğün kafa canlanmaktadır. Fakat bakıldığında bu düğün tarzı kendine has olan bir tarzdır ve bu düğün ile asla unutamayacağınız ve bugüne kadar hiçbir düğünde karşılaşmamış olduğunuz güzellikler sunulmaktadır. Mavi, herkesin hayatında olan ve herkesin elbet gördüğü bir şeydir ama onun içinde olmak ve en özel anınızı onun içinde geçirmek herkese nasip olabilecek bir şey değildir. En mutlu gününüzü mavilerle geçirmek, mavinin kokusu, mavinin tonu ile huzur bulmak… Kiralık tekne fikri ile düğün organizasyonu düzenlemek hem sizlere hem de sevdiklerinize, en mutlu gününüzde yanınızda olanlara güzel bir anı olarak kalacaktır ve unutamayacağınız en güzel günlerinizden olacaktır. Hem herkesten farklı bir törenle evleneceksiniz hem de herkese çok farklı deneyimler yaşatacaksınız. Boğazı gezerek, İstanbul’un mükemmel ve eşsiz manzarasına karşı güzel bir hatıra yaşamak ile masalsı düğününüzü bir hayal gibi anlatacak ve herkesi hayali ile bile büyüleyeceksiniz. Siz konsept seçtikten sonra bizlere istediklerinizi, hayalinizdeki düğünü anlatacaksınız ve gerisini bize bırakacaksınız. Tekne kiralama firmamızın altında çalışan profesyonel ekip ile mükemmel uyumda tasarımlar ve istediğiniz konsepte uygun olarak sunular sizlerle olacak!

Tekne kiralama yetkililerine,  kiralık tekne görüşmeleri esnasında kaç kişi olacağınızı ve ortalama olarak kaç saat kadar duracağınızı söyleyerek, kendinize en uygun olan tekneyi kiralamaya lütfen dikkat edin. Sonuçta her teknenin suda kalabilme süresi ve kaldırabileceği ağırlık süresi farklıdır. Bu sebeple de bu bilgiyi görüşmeler sırasında iletmeli ve herhangi bir değişiklik durumunda yeniden iletişime geçerek planları değiştirmelisiniz. İlk dekor sonrasında sizlerle iletişime geçilecek ve beğenmediğiniz bir şey olursa değiştirebilir, eklemek ya da çıkarmak istediğiniz şeyler üzerinde de değişimler yapabiliriz. Eğer, tekne süresinde uzatmalar olacaksa bütün bunlar artı fiyat olarak geçecektir ve bilinmelidir ki konuşulan dışında gelişecek olan her şey fiyatı etkileyecektir. Örneğin; bazı misafirlerimiz düğün sonrası parti istemekte ya da DJ performansları ile ışık, havai fişek gösterileri istemektedir. Bütün bunlar da ayrıca ekstralara gireceğinden maliyete eklenecektir.

   Eğer sizler de düğün, kına, iş yemeği vs. gibi organizasyonlar için kiralık tekne tercih edecekseniz yapmanız gereken tek şey, Tekne kiralama ile iletişime geçmek olacaktır…