Kırıkkalehaber.net bölgesindeki yeniliğe kapalı habercilik anlayışına karşı çıkarak, doğru tarafsız ve özgün haberleri, okuyucularına anında ulaştırma hedefiyle kurulmuş bir internet gazetesidir.

YENİLİĞE AÇIK KADRO

Yayın hayatına başladığı günden beri en doğru ve en güvenilir haberleri okuyucusuyla buluşturmayı kendine görev edinen Kırıkkalehaber.net, bölgesinde ses getiren internet gazetelerinden biridir. Uzman kadrosu ve dinamik yapısıyla özgün haberler yapan Kırıkkalehaber.net sitesi kullanım olarak da okuyucularından tam not almıştır. Alanından uzman yazılımcılar tarafından hazırlanan websitesinde okuyucular, Kırıkkale haber, Kırıkkale son dakika haberleri, Kırıkkale ilçelerinin haberlerini bulabilir. Bir internet gazetesi olan Kırıkkalehaber.net, bir haber sitesi olması haricinde bütün sosyal medya( Facebook, Twitter, İnstagram) hesaplarından da okuyucularına doğru haberleri anında ulaştırmaktadır. Bütün bu sosyal medya hesaplarında yer alması da ne kadar yeniliğe açık ve teknolojinin içinde yer alan bir kadroya sahip olduğunun bir göstergesi niteliğindedir.

HABERE ANINDA VE KOLAY ULAŞIM

En doğru, en güncel ve en güvenilir haberleri tarafsız bir şekilde anında okurlarına iletmeyi bir sorumluluk haline getiren Kırıkkalehaber.net sitesi okurlarına en güvenilir ve en doğru haberleri ulaştırmak için bir telefon uygulaması da geliştirmiştir. Bu uygulama ile birlikte haberlere ulaşım hem daha kolay hem de daha hızlı olmuştur. Uygulama içinde yer alan kategorilere göre Kırıkkale haberler, Kırıkkale son dakika haberleri, Kırıkkale siyaset haberleri gibi içeriklere anında ve rahat ulaşım sağlanmaktadır.