Kobikom sektörünün öncü isimlerinden biri olarak hizmet kalitesi ve farklı ihtiyaçları karşılamaya yönelik hizmetleri ile ön plana çıkmaktadır. Kobikom tarafından sunulan hizmetler arasında çağrı merkezi yazılımı ve 0850’li numara tahsisi ilk sıralarda sayılabilir.

Son yıllarda özellikle hizmet sektöründe yaşanan gelişmeler ve standartların yükselmesi rekabetin giderek artmasına neden olmaktadır. Buna bağlı olarak hizmet sektöründe faaliyet gösteren işletmelerin birinci önceliği müşteri ihtiyaçlarının en iyi şekilde karşılanması ve üst düzey müşteri memnuniyetinin sağlanmasıdır. Bu amaca ulaşmayı hedefleyen birçok işletme satış sonrası müşteri hizmetleri, pazar araştırması, teknik destek, ürün tanıtımı ve satışı gibi amaçların yanı sıra potansiyel müşterilere çok daha kısa sürede ulaşabilmek için de çağrı merkezi çözümlerinden yararlanmayı tercih etmektedir.

Kobikom sektörünün yenilikçi isimlerinden biri olarak çağrı merkezlerine yüksek ses kalitesi ve en uygun fiyatlarla kesintisiz hizmet sunmaktadır. Bunun yanı sıra çağrı merkezlerinin ihtiyacı olan tüm gelişmiş özellikleri kapsayan bir çağrı merkezi platformu sağlamaktadır.

Kobikom çağrı merkezi yazılımı bir bulut iletişim merkezi platformu olup farklı ölçeklerdeki işletmeler için uygun fiyatlı, esnek ve kullanımı kolay çözümler sunar. Siz de çağrı merkezi temsilcilerinizi, müşteri hizmetleri ölçümlerinizi, telefon numaralarınızı, çağrı yönlendirme standartlarınızı ve daha birçok farklı unsuru internet erişiminizin olduğu her yerden yönetebilirsiniz. Kurulum ücreti, güncelleme ücreti, aylık ya da yıllık bakım ücreti olmadan kullanıcı sayısına göre aylık ödeme yaparlar.

Kobikom Çağrı Merkezi Yazılımı Kullanım Kolaylığı İle Dikkat Çekiyor

Kobikom çağrı merkezi yazılımı birçok avantajının yanı sıra kurulum ve kullanım kolaylığı ile de ön plana çıkmaktadır. Kobikom çağrı merkezi çözümlerinin kurulumu sırasında herhangi bir teknik bilgi ve destek ihtiyacı bulunmaz. Kullanıcıların bulut çağrı merkezi yazılımı çözümlerinden yararlanarak konuşmaya başlamak için yalnızca bilgisayara, kulaklığa ve internet erişimine ihtiyacı vardır.

Kobikom’un sektöre özel sunduğu çözümler ile her işletme kendi ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılama imkanına sahiptir. İşletmeler bulut santrallerine gelen çağrıların IVR teknolojisini katmanlı menü olarak ayarlama ve IVR ile farklı senaryolar oluşturma avantajlarından yararlanabilirler. Bu özellik sayesinde birden çok birime ya da şubeye özel IVR tanımları yapılması, birden fazla karşılama anonsu ve her tuşlama altına yeni IVR senaryosu oluşturulması mümkün olabilir.

İşletmeler bulut santral üzerinden gerçekleşen çağrıları günlük, haftalık, aylık ya da belirli tarih aralıklarına göre gelen çağrı,  giden çağrı, kaçan çağrı ya da cevapsız çağrı olarak listeleyebilirler. Bunun yanı sıra çalışanlarının ve birimlerinin çağrı sürelerini, ortalama görüşme sürelerini, çağrıların bekleme sürelerini ve daha birçok gelişmiş seçeneği tercih ederek farklı raporlamalara ulaşabilirler.

Kobikom çağrı merkezi yazılımı özellikleri arasında yer alan gelişmiş çağrı yönlendirme sayesinde dahili numaralara gelen çağrılar; ulaşılamaması, cevap alınamaması, meşgul olması ya da Her Durumda Yönlendir seçeneği ile kullanıcı portalı üzerinden yönetilip yönlendirilebilir. Santral üzerinden gerçekleşen çağrı akışının saat ya da gün bazında belirlenen mail adresine otomatik olarak alınması mümkündür. Raporlar yalnızca gelen çağrılar, yalnızca dahililere gelen çağrılar ya da kaçan çağrılar olarak farklı şekillerde otomatik raporlar olarak oluşturulabilir.

Eğer gelen çağrılar yoğunsa arayan kişiler herhangi bir tuşlama yaparak geri aranma talebi bırakabilirler. Bu sayede müşteriler yaptıkları arama sırasında santralde uzun süre beklemezler ve zaman kaybetmezler. Bu durum hem santralin gereksiz yere meşgul edilmesini hem de uzun bekleme sürelerinden dolayı müşteri memnuniyetsizliğinin oluşmasını engeller. Önceden belirlenen sayıya ulaşıldığında geri aranma talebi bırakan müşteriler kayıt sırasına göre santral tarafından otomatik olarak aranır ve müsait duruma gelen müşteri temsilcisine aktarılır.

0850’li Numara Tahsisi Nasıl Yapılır?

0850’li numara tahsisi son zamanlarda yoğun talep gören işlemlerden biridir. 0850’li numaralar tıpkı 444’lü numaralar gibi alan kodu içermez ve konumundan bağımsızdır. Bu sayede her şehirde 0850’li numaralar kullanılabilir. Ayrıca internet üzerinden SIP Protokolü kullanılarak çalışan VoIP numaralar olduğu için geleneksel fiziki kablolar üzerinden değil SIP kullanıcı bilgileri ile internet üzerinden bağlantı sağlanır. Sahip olduğu bu özellik 0850’li numaraların IP Santral, IP Telefon, Gateway gibi cihazların yanı sıra mobil uygulamalar aracılığıyla internet erişimi olan her yerde kullanılmasını sağlar.

İşletmelerin Kobikom’dan alacağı 0850’li numaralar özel numara ve sıradan ücretsiz numara olarak iki farklı kategori altında sınıflandırılabilir. Ücretli 0850’li numaralar ardışık rakamlardan oluşur ve numara özelliğine göre ücretli olarak 0850’li numara tahsisi yapılabilir. Sıradan ücretsiz numaralar genellikle ardışık numaralar içermedikleri gibi herhangi bir ücret ödenmeksizin tahsis edilebilirler.

0850’li numaralar alan kodu içermeyen numaralar olup gerekli adres beyanında bulunularak her ilde şahıs ya da şirket adına 0850’li numara tahsisi yaptırılabilir. 0850’li numara PSTN ya da ISDN numaraların santralde kullanıldığı gibi kullanılabilir. Santralin Port uyumluluğu değerlendirilmeli, PSTN ya da ISDN Gateway cihazları aracılığıyla ya da SIP Trunk bağlantı özelliği bulunuyorsa herhangi bir cihaz gerekmeksizin mevcut santralde kullanılmaları mümkündür.