Tarzınızı yansıtan onlarca farklı tasarımla ortamınızı uyumlu ve keyifli hale getiren oturma grubu modelleri Vivense ile boyut değiştiriyor.

Kaliteli duruşu uzun ömürlü üretim anlayışıyla birleştiren, estetik ve göz alıcı olduğu kadar fonksiyonel bir kullanım deneyimi de sunan oturma odası mobilyaları koltuk, sehpa ve TV ünitesi çeşitleriyle her yaştan her zevke hitap ediyor.

Evinizin Baş Köşesine Layık Köşe Oturma Grubu Modelleri

Birbirinden eşsiz ve yalın tasarımlara sahip olan oturma grubu modelleri, hem klasik hem de spor tarzı benimseyen stil sahiplerine hitap ediyor. Farklı materyaller kullanılarak çeşitli doku ve formlarda tasarlanan ürünler arasında köşe koltuk modelleri son zamanların en çok tercih edilen ürün grupları içinde yer alıyor. Köşe koltuk takımları kendi içinde L şeklinde, yataklı, ekonomik, premium, modüler olmak üzere seçeneklere ayrılıyor. Poliüretan ve akrilik türevlerinden oluşan polyester içerikli kumaş kullanılarak üretilen oturma grubu tasarımları, fırınlanmış gürgen ağacı iskeletleriyle oldukça dayanıklı bir şekilde sunuluyor. Elyaf ve kırpıntı sünger karışımından üretilen sert sırt minderleri ise ergonomik bir oturma deneyimi ile size uzun saatler boyunca konfor vadediyor. İstenildiğinde yatak haline de getirilebilen köşe koltuklar, rahatça kullanılabilen bir yatak görevi görüyor.

Modüler köşe koltukları ise ihtiyaçlara ve yaşam alanına göre modülleri değiştirilerek yeni oturma gruplarının oluşturulmasına imkan tanıyor. Seçimlerini koltuk takımlarından yana kullananlar, klasik şıklıktan ödün vermek istemeyenlerin tercihi oluyor. Üçlü koltuk olarak biçimlendirilen modellere sahip olan, estetik ve kaliteli ayak tasarımlarıyla yerden yüksek duruşlu koltuklar P şeklindeki kol stilleriyle nostaljik ve modern duruşu harmanlıyor. Yatak haline getirilebilen mekanizma evinize gelen misafirlere konforlu bir uyuma ortamı sunuyor.

Kadifenin dokusundan vazgeçemeyenlere, derinin asaletini görmezden gelemeyenlere veya nubuk kumaşın ağır duruşuna kayıtsız kalamayanlara karşı farklı materyaller kullanılarak üretilen oturma grubu koleksiyonu, orta sertlikte yumuşaklığa sahip modelleriyle öne çıkıyor. Vücudunuz için hem ergonomik hem de sağlıklı bir duruş sunan koltuklar, rahat sırt süngerleri ile arkanıza yaslanıp kitabınız ve kahvenizle keyifli saatler geçirmenizi sağlıyor.

Oturma Grubu Dekorasyonunun Tamamlayıcıları Sehpalar

Oturma grubu tasarımlarının en önemli tamamlayıcıları arasında şüphesiz sehpalar bulunuyor. Orta sehpa, zigon sehpa, yan sehpa gibi farklı kullanım şekillerine göre çeşitli formlarda üretilen modeller estetik ve kaliteli duruşlarıyla öne çıkıyor. Modası hiç geçmeyen zigon sehpalar, modern ve şık ayak kısımları, dairesel ya da köşeli yapılarıyla tercih ediliyor. Vivense'nin çok yer kaplamayan sehpa yapıları ve minimal tasarımları her dekorasyon zevkine uyum sağlıyor. Gittikçe daha fazla tercih edilen orta sehpalar ise metal iskeletleri ve üstleri tepsi formunda olan modelleriyle öne çıkıyor. TV karşısında en keyifli atıştırmalıkların eşlikçisi olan, oturma odanızın toparlayıcısı orta sehpalar özel açılır kapanır teknolojileriyle de yenilikçi dekorasyon örneği oluyor. Akıllı sehpa seçenekleri ise iki amaçlı bir kullanım sunuyor. Üst tablanın kaldırılmasıyla fonksiyonel bir yemek masasına dönüşebilen, portatif ve yer kaplamayan bu tasarımlar estetik ve modernliğiyle göz kamaştırıyor.

Bir başka sehpa tasarım örneği olan ve son zamanlarda çok tercih edilen modeller arasında yer alan sehpa çeşidi ise C formundaki sehpalar oluyor. Metal malzeme kullanılarak geliştirilen ve yer kaplamayan ayak tasarımlarıyla bu sehpalar oturma grupları ürünlerinin altına girebilme özelliğine sahip. Böylece sehpanın yüzeyinin koltuğun içine doğru kaydırılabildiği modeller ile rahat bir şekilde yemek yiyebilir, uzanmanıza gerek kalmadan sehpanızı pratik bir şekilde kullanabilirsiniz. Çapraz ya da dikey metal ayak tasarımlarının yanında tamamı ahşap malzemeden üretilen ve arka kısmındaki gazete, dergilik ile aynı zamanda bir düzenleyici konumunda olan C sehpalar da oldukça tercih edilen modellerden oluyor.

TV Ünitesinden Fazlasını İsteyenler İçin Vivense Tasarımları

Oturma odalarının neredeyse demirbaşı konumundaki televizyonlar için de Vivense'nin birbirinden güzel dekorasyon çözümleri bulunuyor. Yerden yüksek metal ayaklı tasarımları ve kaliteli malzemeden üretilen dokusu ile minimal ve modern bir dekorasyon anlayışını benimseyenlere hitap eden üniteler rafların, çekmece ve dolapların sunduğu fonksiyonellik ile tamamlanıyor. TV üniteleri çevreye ve sağlığa zarar vermeyen kaliteli suntalam malzeme üretilen çeşitleriyle de tercih ediliyor. Oturma grubu ürünlerinin tamamlayıcısı üniteler, kitaplıklı modelleriyle dikkat çekiyor. Aynı zamanda bir gazete, dergi, kitap toparlayıcısı olan, dekoratif malzemelerin de yerleştirilebildiği Vivense TV üniteleri dayanıklı ve kaliteli raflarıyla uzun ömürlü oluyor. Yaşam alanınızın uyumuna göre farklı renklerde tercih edebileceğiniz ünitelerin MDF üzerine lamine kaplama tasarımlarına göz atabilirsiniz. MDF, sert ya da yumuşak olan ahşap artıkların parçalanıp ahşap lif haline getirilmesiyle oluşuyor. Sonrasında yüksek basınç ve yüksek ısıyla beraber reçine tutkal ve mum ile nihai formuna ulaşıyor. MDF malzemeler uzun ömürlü, dayanıklı ve dengeli olup devrilmelere karşı sağlam bir yapıya sahip olmalarıyla tercih ediliyor. İster ahşap malzeme ve metal ayak tasarımlarının harmanlandığı, ister sadece ahşabın sıcaklığının yansıtıldığı TV ünitesi modelleri yaratıcılıkta sınır tanımayan onlarca tasarım örneğiyle her çeşit dekorasyon zevkine hitap ediyor.

Vivense oturma grupları farklı fiyat seçenekleriyle satışa sunuluyor. Siz de onlarca seçenek arasından zevkinize ve ihtiyaçlarınıza uygun oturma odası mobilyalarını vivense.com veya Vivense mağazaları aracılığıyla hemen bulabilirsiniz. Size en yakın Vivense showroom mağazasını ziyaret edebilir ya da dilerseniz öncesinde Vivense'nin kumaş kartelasını evinizde inceleyebilirsiniz.