Yaşamımıza ortak ettiğimiz, ayni havayı soluyup birlikte zaman geçirdiğimiz sevimli dostlarımız için eğitim vermek son derece önemlidir. Bir köpek sahibi olmak sorumluluk getiren bir iş oldugundan yasam alanina dikkat etmeli ve kendi sınırlarımızı belirlemeliyiz. Köpekler son derece duygusal varlıklar olduklari için sahiplenen bireylerin tutumlari güven olusturmada büyük önem arz ediyor.
Bunun için profesyonel bir yardım almak ve köpek egitimi için kuruluşlara başvurmak süreci kolaylaştıracaktır. Köpeklerle iletisim kurabilmek, tuvalet yerlerini belirlemek, basit komutlari almasini saglamak gibi pek çok egitim köpek egitim merkezlerinde veriliyor.
Köpekleri Egitmek için Hangi Metotlar Kullanilir?
Konusunda uzman kisiler tarafindan verilen köpek egitimi, yasam alanlarina uyum saglamalari için desteklenmesi gereken bir süreçtir. Bu süreçte sabirli ve tutarli olmak egitim sürecini olumlu etkiler. Özellikle tuvalet sorunu köpek sahiplenenlerin önceliklerindendir. Egitimciler tuvalet, itaat, koruma gibi egitimler verirler.
Olumlu takviye, Alfa Egitimi, Model-Rakibi Egitimi, Bilimsel Egitim, Clicker Egitimi, Ayna Egitimi gibi köpek egitimi metotlari köpek egitim merkezlerinde uygulaniyor. Ancak egitmenlerin üzerinde durdugu baska bir nokta sudur ki, sahiplenen kisilerin egitime destek vermesi son derece önemlidir. Egitmen ile ortak hareket etmek ve her zaman tutarli olmak egitimin kilit noktalarindandir.
Köpek Egitim Merkezleri
Evin nesesi hatta ailenin bir üyesi olan köpekler için yasam kalitesini artirmak amaciyla çesitli merkezler açiliyor. Bu merkezlerde ayri kalma söz konusu oldugunda güvenle teslim edilebilecek köpek oteli sistemi devreye giriyor. Tüm ihtiyaçlarinin karsilandigi ve konforunun düsünüldügü bu yerler köpek sahipleri için bir rahatlik sagliyor.
Köpek egitim merkezlerinin öncü isimlerinden biri olan House of Istanbul, alaninda uzman kisilerle çalistigindan köpek sahipleri tarafindan olumlu geri dönüsler aliyor. Kalacak yer temini, egitim, yavru köpek satisi gibi birçok hizmet vermesinin yaninda pet taksi uygulamasi ile köpegin bir yerden baska bir yere giderken ulasimiyla ilgileniyor.
Neden Köpek Egitim Merkezi Seçilmeli?
Köpekler de insanlar gibi duygulari ve korkulari olan canlilardir. Ilk iletisimin önemli etkileri oldugu bir gerçektir. Bu yüzden alaninda uzman ve bu isin egitimini almis bir kimsenin egitim vermesi ileriki zamanlar için yerinde bir uygulama olacaktir. Köpegi cinsine göre taniyan egitimciler ona en uygun egitimi vereceklerdir.
Bu uygulamalari House of Istanbul Köpek Egitim Merkezi son derece basarili bir sekilde yapiyor. Öyle ki oldukça büyük bir alanda hizmet vermesi, doga ile bas basa bir ortamda olmasi talebi artiriyor ve köpek sahipleri tarafindan güven olusturmasiyla köpek pansiyonu hizmetine sıkça basvuru oluyor.
Evde hayvan beslemenin zorluklarindan biri çalisma kosullari ya da tatil sebebiyle evden ayrilma durumu oldugunda köpegin konforunu bozmadan yasamaya devam edebilmesi köpek sahibini düsündüren bir durumdur. Bu zorlugu ortadan kaldirmak için House of Istanbul her köpegin ihtiyacini gözeterek özel odalarinda barindiriyor. Hijyen konusuna son derece önem verdiklerinden dezenfekte islemi sık sık yapılıyor ve her ayrıntı düsünülüyor. Tüm bu sebeplerden köpek oteli köpek sahiplerinin tercihleri arasinda yer aliyor.
Köpek Egitim Merkezlerinde Verilen Hizmetler
Köpek egitim merkezleri gerek köpekler gerekse sahipleri için yasam standartlarina konfor verecek ve kolaylastiracak hizmetler verirler. Dişi, erkek, yavru ya da travmali köpekler için uygulanan egitimler güven olusturmada destek oluyor. Egitim sürecinin disinda yine bir yenilik olan köpek pansiyonu hayvan severlerin yasamini kolaylastiriyor. Bunun disinda yavru köpek temini için de House of Istanbul köpek sahibi olmak isteyenlerin ilk duragi oluyor.