Lazer epilasyon nd yağ neden yüz için faydalıdır sorusu özellikle dikkat çekiyor. Lazer türünün kullanılacak olan bölgeye ve bu bölgede yer alan tüylerin durumuna göre seçilmesi verimliliği artıracak olan detaylardandır. Kliniğimiz ile iletişime geçerek en kısa sürede sizin cildinizi için hangi tip lazerin verimli olduğunu bulabilirsiniz. Uzmanlarımız bu konuda size gerekli olan tüm yardımı sunacaktır.
Nd Yağ Lazer Tipi Nedir?


Lazer epilasyon nd yağ neden yüz için faydalıdır sorusunun yanıtlanması sırasında aynı zamanda yöntem hakkında da bilgi sahibi olmalısınız;
• Bu lazer tipi hem tüylerin giderilmesinde hem de damarların belirginliğinin azaltılması için kullanılabilmektedir. Nd Yağ ile beraber yüzde meydana gelen en ince tüylerin dahi elimine edilmesi mümkündür.
• Bu lazer türünün esmerlerden ziyade beyaz tenliler için uygun bir seçenek olduğunun da belirtilmesi gerekiyor.
Bu seçeneklere bakıldığı zaman lazer seçiminin elde edilecek olan başarıda ne derece büyük önem arz ettiği de fark edilmektedir. Siz de en kısa sürede yüksek verimlilik elde etmek için en doğru yerdesiniz. Kliniğimiz bu alanda sadece alanında uzman isimler ile iş birliği kurmuştur.
Güneşten Korunun!
Lazer epilasyon nd yağ neden yüz için faydalıdır sorusunun yanı sıra operasyonun hemen sonrasında nelere dikkat edilmesi gerektiğine de özen göstermelisiniz. Bu noktada güneşten korunmak en önemli aşamaların başında geliyor. Yüzde tüylerin elimine edilmesinin hemen sonrasında güneşten korunma fırsatını yakalayabilirsiniz. En kısa sürede tüylerden kurtulurken aynı zamanda leke gibi sorunları da yaşamamak için daha çok kış mevsiminde lazer uygulaması yağmanın sizin için daha uygun olacağı da belirtilmelidir. Bu şekilde güneş ışınlarından olabildiğince az muzdarip olacaksınız.
Kaç Seansta Etki Eder?
Bu sizin yüzünüzde bulunan tüylerin yoğunluğuna ve tüylerin kalınlığına göre değişim göstermektedir. Seans sayısı değişim gösterse de sonuç adımı olarak en sonunda tüylerinizden Mediderm lazer epilasyon izmir şehrinde kalıcı bir biçimde kurtulma fırsatını da elde edeceksiniz. Bu alanda sadece uzmanlar ile iş birliği yaptığımız için verimlilik sizin için en yüksek dereceye çıkacaktır. Nd yağ lazer epilasyon için ziyaret edebilirsiniz