Giresunspor maçı esnasında bir diğer Galatasaraylı futbolcu olan Kerem Aktürkoğlu’na yumrukla saldıran Marcao’ya iki teklif var.

2018-2019 ara transfer döneminde sarı kırmızılı ekip kadrosuna dâhil etmişti. Galatasaray da performansını yükselten oyuncu aynı zamanda değerini de katladı.

Napoli ve Krasnodar Marcao’yu İstiyor

Galatasaray’ın ilk kapısını çalan takım İtalya’n kulübü Napoli oldu. Kiralama teklifi ile gelen Napoli’ye Galatarasay zorunlu satın alma opsiyonu ile vermek istedi. Napoli kabul etmeyince transfer gerçekleşmedi

Marcao için ikinci teklif Rus ekibi Krasnodar’dan geldi. Rus ekibi Galatasaray’a 8 milyon Euro önerince transfer süreci başladı.

Sarı kırmızılı ekip Marcao’yu Portekiz takımı olan Chaves’ten 4 milyon Euro ile kadrosuna dâhil etmişti. Brezilyalı oyuncu Galatasaray forması ile 107 resmi maça çıkarken 1 gol ve birde asist yaptı.

Marcao do Nascimento Teixeria Kimdir?

1996 yılında dünyaya gelen futbolcu, ilk profesyonel sözleşmesini 2014 yılında Brezilya’nın Ayai FC kulübü ile yaptı. Daha sonra seri A ekiplerinden olan Atletico paranaense’ye transfer olan Brezilyalı, 2017 yılında ise Portekiz takımlarından Rio Ave’nin kadrosuna dâhil oldu.

2019 da Galatasaray’a transfer olan oyuncu ilk kez Galatasaray’ın Ankaragücü’nü 6-0 yendiği maçta yer aldı. Yine 2019 yılında Galatasaray’ın Portekiz ekibi Benfica ile yaptığı maçta kariyerinde ilk kez Avrupa liginde forma giymiş oldu.

En son Galatasaraylı Kerem Aktürkoğlu’na yumrukla saldırması sonucu taraftarları şok eden oyuncu PFDK tarafından 8 maç men cezası aldı.