Multivitamin ve mineral gıda takviyesi ürünleri, günlük hayatınızda ihtiyaç duyacağımız en önemli vitamin, mineral ve bitkilerin birleştirilerek oluşturulan özel bir formüldür. Nutraxin Multivitamin ürünleri içerisinde bulundurdukları vitamin A, vitamin B, vitamin C, vitamin D, vitamin E, çinko, kalsiyum ve kolin gibi mikro besinler açısından zengin oldukları için insan vücudu ve sağlığı için çok önemli bir değere sahiptirler.

Multivitamin Gıda Takviyesi Faydaları

Multivitaminler, vücutta vitamin eksikliği olması durumunda görülen çeşitli hastalıkları ve rahatsızlıkları önleyerek genel olarak daha zinde ve hareketli olmanıza yardımcı olur. Özellikle hareketli bir iş hayatına sahipseniz, multivitaminler size kaç saat ve ne kadar çalışırsanız çalışın yorulmamanızı ve enerjinizi korumanızı sağlar. Multivitamin gıda takviyesi içeriğinde bulunan demir sayesinde yorgunluğun giderilmesine destek olur. Kalsiyum ise kemikleri koruyucu etki gösterir. Özellikle kış aylarında sıklıkla hasta oluyorsanız da bağışıklık güçlendirici vitamin ve minerallere sahip Nutraxin Multivitamin takviyesini tercih edebilirsiniz.

Günlük kullanım için uygun olan Nutraxin Multivitamin Complex, zaman salınımlı tablet özelliği ile sizi gün içerisinde desteklemeye hazırdır. Nutraxin Multivitamin ürünleri, erkek ve kadınların fiziksel özellikleri farklılık gösterdiği için erkek ve kadın için ayrı içeriklere sahip paketlerdir. mikro besinlerin yanında multivitamin erkek için ısırgan otu, kabak çekirdeği ve cüce palmiye ekstresi gibi içerikler bulunur. Multivitamin kadın için ise resveratrol, demir, at kuyruğu ve hayıt ekstresi gibi ekler bulunmaktadır.