Kadın veya erkek farketmeksizin herkes bembeyaz ve parlak dişlere sahip olmak ister. Sağlıklı dişler beyaz bir gülümsemeyi beraberinde getirdiği gibi kişinin kendisine olan özgüveninin oluşmasına da katkı sağlar. Ancak herkesin diş rengi aynı beyazlıkta değildir. Diş rengi beslenme alışkanlıkları, çevresel etkenler ve genetik faktör gibi birçok etkenden dolayı farklılık göstermektedir. Peki dişlerin beyaz görünmesini sağlamak için neler yapılmalıdır? İşte detaylar…

Dişler gün içerisinde tüketilen çay, kahve ve yemek gibi gıdalardan dolayı sararır. Bu durumun oluşmaması ve bembeyaz bir gülümsemeye sahip olmak için öncelikli olarak düzenli bir ağız bakımı yapmak gerekir. Ağız bakımında yapılması gerekenler ise;

  • Sabah ve akşam olmak üzere günde iki defa dişleri düzenli fırçalamak
  • Diş ipi ile diş aralarını detaylıca temizlemek
  • Ağız çalkalama suyu ile gargara yapmak

Ağız bakımın en önemli ve temel ürünü diş macunudur. Diş üzerinde bulunan plakları ve bakterileri derinlemesine temizlemek ve dişlerin beyaz bir görünüme kavuşmasını sağlamak için diş macununa ihtiyaç duyulur. Bu noktada beyazlatıcı etkiye sahip Opalescence diş macununu hemen deneyin!

Opalescence beyazlatıcı diş macunu, diş üzerinden bulunan plakları ve bakterileri derinlemesine temizler, dişlerin beyaz bir görünüme kavuşmasına yardımcı olur. Çay, kahve gibi tüketilen gıdaların diş yüzeyinde bıraktığı lekelerin giderilmesini ve doğal diş renginin beyazlamasını sağlar. Düzenli kullanılması sonucunda dişleri beyazlatırken ağız kokusu problemlerini de en aza indirger. Sağlıklı ve beyaz dişlerle gülümsemenizi sağlar. Opalescence kullananlar tarafından da sıklıkla tercih edilen diş ve ağız bakım markasıdır.

Sadece 1 ay içerisinde 2 tona kadar beyazlatmayı hedefleyen Opalescence diş beyazlatma konusunda deneyenlerin beğenisini kazanmayı başarmıştır. Ürün çeşitlerini https://www.dermokozmetika.com.tr/opalescence link üzerinden detaylıca inceleyebilirsiniz.

Sizde ihtiyacınız olan tüm ağız ve diş bakım ürünlerini Dermokozmetika’dan bulabilir, dilediğiniz ürüne uygun fiyat, kapıda ödeme, hediyeni sen seç ve hızlı kargo seçenekleriyle hemen sahip olabilirsiniz.