Özel anları taçlandıracak hediyeler arıyor ve sevdiklerinize unutamayacakları bir armağan uzatmak istiyorsanız soluğu Endorfia mağazasında alabilirsiniz. Çünkü mağazada anneler gününden babalar gününe, sevgililer gününden yılbaşına kadar daha aklınıza gelebilecek pek çok özel an için birbirinden çeşitli ve tarz hediyeler bulunuyor. Özellikle de bayramlara, kutlamalara ve ziyaretlerinize özel birden çok türüyle ağızlara layık lokumlar, çikolatalar, drajeler ve makaronlar da yenilenen stoklarında yerini almaya devam ediyor. Üstelik madlen çikolata gibi diğer tüm çikolata türleri de herkesin birinci sınıf lezzeti olmayı başardı.

Dünyada birçok ülkede üretilmekte olan Arabica kahve çekirdekleri ün salıyor. Neredeyse 70 ülkenin tamamında hassas ve titiz bir işçilikle üretilen bu çekirdekler enfes dünya kahvelerine dönüşüyor. Bu dünya kahvelerinden önde gelen Kenya AA Plus, Colombia, Guatemala, Costa Rica Tarrazu ve Ethiopya dünya kahveleri içenlerin bir daha bırakamadığı kahvelerden oluyor. Aromatik tadı ve farklı lezzeti ile sevdiklerinize bu kahvelerle tanışma fırsatı sunabilir hatta siz de tadına doyum olmaz bu kahveleri keyifle tüketebilirsiniz. Mağazada bulunan ağızları şenlendirecek dünya kahveleri ve diğer klasik kahve türleri evlerinize konuk olmayı bekliyor.

Endorfia Mağazasında Hangi Hediyelikler Bulunuyor?

Endorfia mağazasında göz zevkinize hitap edecek, birbirinden şahane ve göz kamaştıran hediyelikler var. Özel tasarımı ile adından söz ettiren ve kalitesinden ödün vermeyen Kişiye Özel Hediyeler kategorisinde birden çok hediye türü ve bütünleşmiş hediye setleri mevcut. Örneğin; en yakın arkadaşınıza seçebileceğiniz kişiye özel powerbank, kişiye özel tasarım defter varken anneniz için ona kahve lezzeti yaşatacak kişiye özel French Press seçebilirsiniz. Bunun gibi daha pek çok özel hediyeler kategoride sürekli olarak güncelleniyor. Üstelik özel tasarımların her biri kendine has özellikleriyle şıklığını koruyor.

Geçmiş olsun ziyaretlerine giderken yanınızda kolonya çikolata seti veya kolonya lokum setini götürebilirsiniz. Zira bu günlerde alınabilecek en ideal hediyeler bu setler oluyor. Hem sağlığı güzel dokunuşlar yapan mis kokulu kolonyalar hem de ağızlara renk katacak, enerji depolayacak çikolata ve lokumlar bir arada bulunuyor. Bir hediye çifte mutluluk yaşatabildiği gibi çok da makul bir armağan oluyor. Ayrıca kurumsal ziyaretlere giderken de eliniz boş gitmeyi elbette ki istemezsiniz. O zaman size harika önerilerimiz var. Çünkü Endorfia da kurumsal ziyaretler için de özel olarak alabileceğiniz kurumsal hediye kategorisi bulunuyor. Bu bölümden dilediğiniz hediyeyi veya seti sevdiklerinize hediye edebilirsiniz.

Kurumsal Hediye Seçenekleri Neler?

Firma ve şirketlerin prestijini yükseltecek, müşteri trafiğini arttıracak birden çok kurumsal hediye Endorfia mağazasında yenilenmiş stoklarında yerini alıyor. Bu hediyeler arasında en popüler olan ve çok sevilen kurumsal çikolatalar firmanızın gücüne güç katıyor. Konuklarınıza ikram etmek üzere alacağınız çikolataların yanına ek olarak sağlıklı günler için kullanacağınız kolonyalı setlerden birini de seçebilirsiniz. Birden çok set ve birden çok ürün hediye kategorileri içerisine çeşitlenmiş bir şekilde ekleniyor.

Kurumsal hediye bölümünden sıklıkla tercih edilen Protokol Setlerden herhangi birini de kurumunuz için alabilirsiniz. Böylelikle hem setler içerisinde yer alan çikolatalar, lokumlar hem de farklı türdeki kokularla konuklarınızı makamınızda ağırlayabilirsiniz. Aynı şekilde işinde terfi etmiş arkadaşlarınızın, sevdiklerinizin veya yakınlarınızın kurumsal ziyaretlerine giderken yanınıza kurumsal hediye setlerinden birini alarak onlara armağan edebilirsiniz. Yalnızca özel günler de değil her günde sevdiklerinizin yanında olduğunuzu hissettirebilir, onlara değişik tarzdaki otantik hediyeliklerden birini verebilirsiniz. Bunun için en seçkin ürünlerin bulunduğu Endorfia mağazasını keyifle gezintiye çıkabilirsiniz.

Farklı Çikolata Lezzetleriyle Tanışmaya Ne Dersiniz?

Kişiye özel hediyelerden tatlı ikramlıklara kadar her şeyi mağazada kolaylıkla bulabilirsiniz. Özellikle de yediden yetmişe herkesin vazgeçilmezi olan çikolata türlerini yedikçe yiyesiniz gelecek. Çikolata kategorisi üzerinden seçeceğiniz çikolatalarla hem kendinizi şımartacak hem de sevdiklerinize harika bir jest yapmış olacaksınız. Değişik tatlara sahip taze çikolata çeşitlerini çok seveceksiniz. Peki, mağazada hangi çikolatalar var?

Madlen Çikolata

Herkesin severek tükettiği ve farklı lezzetiyle mest eden madlen çikolata kolonya setleri içerisinde de yerini alıyor. İster sadece madlen çikolata paketlerini tercih edin isterseniz de madlen çikolata ile bütünlemiş kolonya setlerini, her tülü haline bayılacaksınız. Bu setlerden bazıları ise şu şekildedir:

  • Double Brown Book Mix Madlen Kurumsal Çikolata
  • Double Premium Madlen Mix Çikolata & Kolonya vb.

Krokan Çikolata

Krokan çikolata fıstıklı, bol çikolatalı ve sütlü çeşitleriyle damaklarda harika bir iz bırakıyor. Özenle üretilen Krokan çikolataların her bir tanesi tek tek ambalajlanarak paketleniyor. Bu çikolata setlerinden bazıları ise şöyle:

  • Single Maxi Fıstıklı Krokan Çikolata
  • Brown Book Fıstıklı Krokan Çikolata vb.

Special Çikolata

Fındık, süt, üzüm ve bol çikolata kullanılarak üretilen farklı çeşitleri ile adeta damaklarınızı şımartacağınız çikolata türlerindendir. Özelliklede 15-10 derecede kolaylıkla muhafaza edilebilen çikolatalardandır. Bazı setleri ise şu şekildedir:

  • Twin Premium Fındıklı Üzümlü Special Çikolata & Kahve
  • Single Modern Fındıklı Üzümlü Special Çikolata vb.

Endorfia’nın En Ayrıcalıklı Özel Gün Çikolatası Nedir?

Endorfia mağazasında bu çikolata türleri özenle yerini korurken bir de özel günlere istinaden hazırlanmış olan özel gün çikolatası bölümü de bulunuyor. Bu bölüm ayrıcalıklı çikolata paketlerinin hazırlanması ile ünlüdür. Sevgiliniz için alacağınız bir paket içerisinde kırmızı ve beyaz kalpli çikolatalar çıkacaktır.

Aynı şekilde anneler günü yaklaşıyorken anneniz için seçeceğiniz bir hediye içerisinden kalpli çikolataların çıkması ne kadar da şahane olur öyle değil mi?

Bu ve buna benzer çok daha fazla lezzete ve özel tasarımlı hediyeliklere ulaşmak için Endorfia mağazasını ziyaret edebilirsiniz. Bu sayede hem size hem de sevdiklerinize iyi gelecek hediyeler seçerek tüm güzel anlarınızı ölümsüzleştirebilirsiniz.

Endorfia’yı ziyaret etmek için : https://www.endorfia.com/