Kurulumu ile beraber 1998 yılı içerisinde ülkemiz için bir ilk olarak belirlenen E-Ravza Medine-i  Münevver’de kurulmuştur. Kurucusu Necati Taştemir’dir ve net şekilde belirtmek gerekirse kurulduğu yer Elaf Taiba Hotel altı olarak geçmektedir. Burada hacı ve umrecilerin sevdiklerine götürmek istedikleri armağanlardan satan ve bu konuda da yine kendi sektörü içerisinde ülkemizden gelen isimlere öncü niteliği taşıyan firma, oldukça büyük bir çeşitlilik de barındırmaktadır.
Aradığınızı bulabilmenin yanında ayrıca sizlere büyük seçenekler de sunmaktadır. Her daim gelişme ve ilerlemeye karşı en iyi adımları atan, var olan tecrübesini hep daha iyi bir hal almak amacı ile kullanan E-Ravza, gerçekten de zamanla bunu başarmış ve bu adımlar uygun şekilde ilerlemelerini de devam ettirmiştir.

Sadece kurulduğu yerle kalmamıştır. Şu anda Sudi Arabistan’ın farklı bölgelerinde de faaliyet göstermektedir ve buna ek olarak Türkiye’ye de ithalat yapmaktadır. Ayrıca E-Ravza olarak internet sitesi üzerinden de istediğinizi güvenli bir şekilde alma imkanınız da bulunmaktadır. Firma, ülkemiz içerisinde de belirli bölgelerde kendini göstermektedir.

İstediğiniz Ürün İçin Doğru Adres, E-Ravza!
E-Ravza sunduğu ürün çeşitliliği ile beraber Hac ve umre dönemlerinizde istediğiniz her türlü armağanı götürmenize de yardımcı olmaktadır. Bu noktada yaşayabileceğiniz bir sıkıntı olmamakla beraber firma kesin olarak sizlere büyük bir imkan yaratmaktadır. Ayrıca çokça tercih edilen çikolatalı hurma seçimlerinizde sizlere en iyi ve en kaliteli ürünleri sunmaktadır.

Gerektiği takdirde istediğiniz kadarını da alabileceğiniz, bu konuda sizlere bir sınır koymayan firma ayrıca bu ürünleri taze bir lezzet olarak almanıza da olanak sağlamaktadır. Yarattığı çeşitliliğin yanında sizlere destek olan firma, ayrıca bu çikolatalı hurmaları internet sitesi üzerinden de satışa sunmaktadır.

Çikolatalı Hurma İçin E-Ravza!
Çikolatalı hurmalar kısmında da elbette fiyatlandırma seçenekleri oldukça makuldür. Firma müşterilerinin bütçesinin yedebileceği fiyatlarla çalışarak aslında büyük bir mutluluğun da kaynağı olmaktadır ki ayrıca kendi istediğiniz kadar, bir ölçü sınırı olmadan satışa sunulan ürünler arasında yer almaktadır. Firma, zaten çoğu sebepten ötürü en iyisi olma özelliğine sahiptir.