Radamel Falcao'nun sakatlık yaşaması üzerine ve sonrasında Diagne'nin formunda olmaması Sivas maçında Ryan Babel için önemli bir fırsat oldu. Başarılı futbolcu Sivas maçında Galatasaray takımının format oyuncusu olarak sahaya çıktı ve bu çıkışı ile birçok taraftarın gönlünü kazandı.

Muhteşem Forvet Performansı

Sivas ile yapılan 1xbet karşılaşmada Galatasaray'ın forveti olarak sahaya çıkan ünlü oyuncu görevini harika bir şekilde yerine getirerek tırmanışta olduğunu belli etti. Formunun yükselmiş olması gözlerden kaçmayan Ryan Babel bu çıkışını ülkesi Hollanda adına her sahaya çıkışında devam ettirmeyi hedefliyor.

Takım 1xbet şimdilerde yarın için hazırlık maçında İspanya ile karşı karşıya geldikten sonra UEFA uluslar Ligi'nde de sırasıyla Polonya ve Bosna-Hersek ile karşı karşıya gelecek.

Radamel Falcao'nun sakatlık yaşaması 1xbet ve Diagne'nin de formsuz bir biçimde maça çıkması Sivas maçında Ryan Babel için kendini gösterme fırsatı oldu. Galatasaray'ın forveti olarak sahaya 1xbet Giriş çıkan ünlü oyuncu görevini harika bir şekilde yerine getirerek taraftarın gönlünü kazandı.

Ülkesi Adına Çalışıyor

Formunu 1xbet sürekli olarak yükseltmeyi başaran Ryan Babel bu çıkışını şimdilerde ülkesi Hollanda adına sahalarda sürdürmek istediğini belirtti. Hedefinin bu çıkışının daha da üstüne eklemek ve istikrarını korumak olduğunu açıkladı.

Hedefi doğrultusunda 1xbet Giriş formunu korumaya devam eden Ryan Babel ve takımı Perşembe günü hazırlık maçında İspanya ile karşı karşıya gelecek sonrasında ise UEFA uluslar Ligi'nde Bosna-Hersek ve Polonya ile mücadelesini sürdürecek.