Sıvı yerine jel kıvamında olan akü modeli olarak, soğuk havalarda dayanıklı, sıcak havalarda da kaynatma yapmayan teknolojik gelişime sahiptir. Elektroliti separtörlere emdirilmiş olarak jöle kıvamında olan akünün içinde silike ve sülfürik asit yer almaktadır. Böylece sıcak ve soğuk havalarda jelleşen yapı, uzun süre deşarj olma kapasitesine sahiptir.

Jel Akü Modelli Ve Fiyatları

Jel akü bakım gerektirmeyen, uzun süreli kullanımıyla teknolojik gelişimin sağladığı özelliklerle kullanımı artan modellerdir. Solar jel akü fiyatları bakım gerektirmeyen jel modeller olarak, sulu aküye oranla daha az titreşim sağlar. Aynı zamanda araç içindeki titreşimlere de oldukça dayanıklıdır.

Akü uzun süre kullanımla, deşarj kapasitesi yüksek olan modeller olarak, içerisinde bulunan jel kıvamının dökülme ihtimali yoktur. Su kaynatmaz, duman ve yanma tepkileri göstermeyecek kadar teknolojik gelişimlerle bir araya getirilen kuru akü modelidir.

Jel Akü Modelleri Ne Kadardır?

Solar Jel akü fiyatları kapasitesine göre farklılık göstermektedir. Kullanımında çıkan gazların oluşturduğu etkiyle, sulu aküye oranla daha az enerji harcama özleliği sunar. Elektrolitin akma ve aracın iç aksamlarına zarar verme olasılığı yoktur. Bakıma gerek duymadan uzun süre kullanım sağlar.

Sulu ve kuru aküye odanla daha kolay kullanım, bakım gerektirmeyen özel ve yüksek performans seçeneklerine yer vermektedir. Sızdırma yapmaz ve çevreye zarar vermeden uzun süre kullanım sunarak, yüksek performansıyla su ilavesine ihtiyaç duymaz.

Kaynak: Munda Solar