Jakuzi ve özel havuzları ile pandemi sürecinde tatil severlerin bir numaralı tercihlerinden biri günlük kiralık villalar oluyor. Antalya, Aydın, İzmir, İstanbul, Sapanca gibi pek çok farklı bölgede bulunan günlük kiralık villalar vatandaşlara özellikle hastalık sürecinde konforlu ve hijyenli bir tatil anlayışı sunuyor.

Günlük kiralık villalarda Türkiye’nin cennet bölgelerinde tatil yapma imkanı bulunuyor. Tatil severler  tarafından büyük talep almakta olan günlük kiralık villalarda korunaklı havuzlar da dikkat çekiyor. Doğa içerisinde yer alan villalarda gözlerden uzak ve huzurlu bir tatil mümkün olabiliyor. Merkezi konumda bulunan villalarda ise şehir hayatına yakın bir tatil yapılabiliyor. Özellikle pandemi sonrası sağlıklı yapısı nedeniyle çokça tercih edilmeye devam eden günlük kiralık villalar konaklama öncesi detaylı bir dezenfekte işleminden geçiyor. Ayrıca özelliklerine göre değişen villalarda ısıtmalı havuz ve şömine özellikleri ile huzurlu bir tatil mümkün olabiliyor.

Suit odalarda konforlu bir tatil

Kalkan, Kaş, Patara, Didim, Kuşadası, Belek gibi farklı bölgelerde onlarca balayı villası misafirlerini bekliyor. Türkiye’nin en özel bölgelerinden birinde bulunan balayı kiralık villalarda özel yüzme havuzu, geniş havuz, kapalı havuz, sauna, spor salonu gibi çeşitli özellikler de yer almakta. Koronavirüs riskinin yok denecek kadar düşük olduğu günlük kiralık süit odalar misafirlere ayrı bir konfor da sağlıyor.  Vatandaşlar bu dönemde otellerin tersine istenilen saatte yemek yenebilen ve yüzebileceği kendine özel villaları tercih ediyor.

Her bütçeye uygun villa

Günlük kiralık villalar istenilen gece sayısı kadar rezerve edilebiliyor. Villalarda kısa veya daha uzun süreli tatil yapmak da mümkün olabiliyor. Korunaklı havuzları ile günlük kiralık villalarda güven içerisinde ve istenilen süre kadar tatil yapılabiliyor. Ayrıca her bütçeye uygun şekilde konaklayabilmek mümkün.

Farklı bölgelerde villa seçimi imkanı

Günlük kiralık villalarda villa bölgesi ve seçimleri tamamen tatilcilerin tercihinde oluyor. Onlarca günlük kiralık villa arasından seçim yapma imkanına sahip olunabilmekte. Türkiye’nin en güzel bölgelerinde Hellovillam’ın sunduğu onlarca farklı seçenekteki villadan istenilen yerde konaklanabiliyor.