Otomobil tamircileri, fabrikalar ve imalathaneler bir çok takım ve hırdavat ekipmanlarına sahiptir. Bu ekipmanların da iş yeri içerisinde hızlı ve pratik bir şekilde yer değişmesinin sağlanması oldukça önemlidir. Çünkü üretim tek bir noktadan sabit yapılan bir olgu değildir. Bu nedenle günümüzde genellikle atölye ve tamirhanelerde, tekerleğe sahip , kilitli ve çekmeceli takım arabası modelleri sıklıkla kullanılmaktadır. Alt kısımdaki dönerli ve frenli tekerleği, çekmeceleri ve rafları sayesinde bir çok iş ekipmanı güvenle bu takım arabalarında saklanmaktadır.

Spor salonlarında müşteriler temiz elbiseleri ve kirli elbiselerini saklamaktadırlar. Elbette sakladıkları ürün metal dolap olmaktadır. Hijyen açısından artık ahşap dolapların kullanımı oldukça azalmaktadır. Kilitli metal soyunma dolabı modelleri yalnızca spor salonlarında değil, fabrikalar da ve askeri kurumlarda oldukça rağbet görmektedir. Kapılarında kilit bulunması, demir dolap olması , kırılması zor , güvenli olması ve uzun ömürlü olması başlıca tercih nedenleridir. İşletmeler metal elbise dolabı alırken bir çok farklı kritere dikkat etmelidir. Çelik soyunma dolaplarını koyacağı alanın ölçüsü alınmalıdır ve buna uygun olan çelik dolap modeli tercih edilmelidir. Günümüzde 8’li, 9’lu soyunma dolabı gibi bir çok model bulunmaktadır. Eskiden yalnızca 6’lı soyunma dolabı ve 3’lü soyunma dolabı gibi modeller mevcutken, gelişen teknolojiye bağlı olarak bir çok farklı model de ortaya çıkmaktadır.

Büro tipi dolaplara çelik dolaplar içerisinde bir çok farklı model eşlik etmektedirler. Örneğin çelik dosya dolabı 198’lik ve 130’luk gibi modelleri içinde barındırır. Güncel çelik dosya dolabı modelleri için yandaki bağlantıya tıklayınız. Raflı dolaplar dosya ve klasör taşımak için oldukça idealdir. Raflı kilitli çelik dolaplar ofis ortamında güvenliğin ve düzenin sağlanması açısından tercih nedenidir. Klasör dolabı 4 çekmeceli veya 3 çekmeceli gibi modelleri içinde barındırır. Yüksek kaliteli elektro statik toz boya ile boyanmaktadır. Merkezi kilitleme mekanizması bulunur.

Takım ve kalıp gibi iş malzemelerinin saklanması için malzeme dolabı modeli bulunur. Çelik malzeme dolabı yüksek kaliteli ve kalın dkp saçtan imal edilir. Bunun nedeni ağır yüklere karşı dayanıklı olmasından kaynaklanmaktadır. Malzeme dolapları çekmeceli , kilitli veya raflı panolu olarak imal edilebilir. Standart ürünlerin yanında işletmenize en uygun modeli de tercih edebilirsiniz.

Okullarda öğrencilerin cep telefonu saklaması için cep telefonu dolabı veya öğretmenlerin ,öğrencilerin kitap defter gibi eşyalarını saklaması için öğretmen dolabı kullanılmaktadır. Çok gözlü ve çok amaçlı çelik dolaplar günümüzde her sektörde kullanılmaktadır.

50 yıllık üretim deneyimine sahip Engin Metal firması çelik eşya konusunda uzman ve profesyonel kadroya sahiptir. Firmanıza çelik dolap, soyunma dolabı ve dosya dolabı gibi metal dolap modelleri hakkında bilgi alabilir ve sipariş verebilirsiniz. Yüksek kaliteli ve 1.sınıf hammadde ile üretim yapan Engin Metal Çelik Eşya firması metal keson , temizlik dolabı , cep telefonu dolabı ve raf sistemleri konusunda cazip fiyatlar sunmaktadır.