de olmazsa olmazlardan biri de gömlektir. Gömlek şık görünmenize yardımcı olacaktır. Kalçanızı kapatamadığınız kıyafetlerin içerisinden de giyine bileceğiniz gömlekler mevcuttur. Bu durum her kıyafeti giyebilmenize yardımcı olur. Sadece kalça kapatmak için değil aynı zaman da gölek ile kazak kombinleri de yapabilirsiniz. Bu kombinler genellikle kış aylarında kullanılırlar. Gömlek rengarenk giyilebilir. Ve bu sizi daha şık gösterecektir. kıyafetlerinde en önemli olan şey iç göstermemesidir. İç gösterilmeyen gömlekler mevcuttur. Ve bunları tercih etmelisiniz. Bu gömlekler yalnızca kalın olmaz bu ince kumaş olup iç göstermeyen gömlekler de mevcuttur. Bu gömlekler pantolon üzerine giyinilecek en güzel parçalardan biridir.

Tesettür Giyim De Spor Gömlek Kombini

Tesettür giyim de spor gömlek kombinleri oldukça popüler durumda. Özellikle oduncu gömlekleri yaz kış gardırobumuzun olmazsa olmaz parçası haline geldi. Boy friend, mom jeans pantolon modellerinin üzerine giyilebilir. Hatta boğazlı kazak üzerine ceket gibi giyinilmesi sizi çok şık gösterecektir. Üstelik kışın ince kaşe oduncu gömleği vardır. Bu gömlekler 2021’in en çok kullanılan parçalarından biri oldu. üzerine de giyinilebilir ve çok şık gösterir. Kalın postallar, spor ayakkabılar ile oduncu gömlekler en şık görüneceğiniz kombindir. Bu gömleklerde hardal renk en popülerdir. Keten gömlekler de oduncu gömlekler kadar kullanışlıdır. Kalçayı kapatabilen gömlek modelleri hangi kumaş olursa olsun tesettüre oldukça uygundur.

Tesettür Giyim De Klasik Gömlek Kombini

Tesettür giyimin bir diğer olmazsa olmaz klasik giyimdir. Klasik giyim için şifon gömlek tercih edilebilir. Şifon gömlek altına kumaş pantolon, kot pantolon ya da keten pantolon giyinebilirsiniz. Şifon gömleğiniz o kadar şık ve uyumlu gösterecek ki sizi her kumaşla olacaktır. Şifon gömlekler iç göstermemelidir. Bu yüzden kaliteli gömlek çok önemlidir. Klasik giyim de aynı zamanda kumaş pantolon da çok önemlidir. Sizi şık gösterecek bir parça da kumaş pantolondur. Hatta kumaş pantolon şifon gömlek ve trençkot kombini çok sevilen ve tercih edilen kombindir. Altına hem topuklu ayakkabı hem yerden klasik rugan ayakkabılar tercih edilebilir.