En temelde dolgunlaştırıcı ve yenileyici olan Fillhage ürünü farklı set avantajlarıyla size sunuluyor. Resmi satış sitemizden alabilirsiniz.

Fillhage setindeki iki ürünü sırasıyla uygularsınız ve işlemler çok kolaydır. Fakat işlemleri yapmadan önce cildinizi temizlemeniz gerekir. Makyaj kalıntısı, gün içinde biriken kirler ve gözenek yağları ürünün etki kapasitesini kısıtlayabilir. Bu nedenle açık gözeneklerle beraber fillhage uygulamaya başlamak gerekir.

  • Uygulama aşamasında, jeli 1ml kadar aplikatörle alırsınız ve çizgili bölümler üzerinde gezdirirsiniz.  Özellikle dudak ve göz kenarlarına sürünüz. Alın bölgesinde çizgi varsa buraya da ekleyebilirsiniz.
  • Jeli sürünce hemen dağıtmadan 10 dakika beklemeniz gerekir. Masajla gözeneklerin içine yedirdiğinizde jel etkisini gösterecektir.
  • Bakım kreminden de aynı şekilde 1 ml alarak benzer uygulamayı yaparsınız. Bu sefer 5 dakika beklemek yeterli olacaktır. Masajla gözeneklere yedirmeniz gerekir.

İnsan cildi zamanla kendisini daha az yenilemeye başlar. Bu herkeste olan bir durumdur ve zamanı değişebilir. Jel ve bakım kremi, içerisindeki hyalüronik asit sayesinde cilde direnç kazandırır, pürüzsüz görüntü kazanmasına yardım eder. Yaşlanma sürecinde hücrelerle savaşır. Fillhage cildinizdeki yaşlanma belirtileriyle ve derin kırışıklıklarla memnun kalacağınız şekilde savaşacaktır.

Esnek cilt yapısı kazanmak, dışarıdan gelen etkenlere karşı doğal bariyerin de güç kazanması anlamına gelir.  Bir cilt ne kadar kuruysa o kadar direnci düşecektir. Nem oran artınca esner, bariyeri güçlenir. Yenileyici bakım kremi de bu açıdan artı sağlamaktadır.

Fillhage, yüz hatlarınızın belirginleşmesine katkıda bulunur. Çizgi ve kırışıklıklar, deride sarkma hatların keskin çizgilerini azaltacaktır. Azalan çizgi ve kırışıklıklar yeniden netlik oluşmasına faydalı olur.

Başlangıç aşamasında Fillhage ürünü tek set, yani bir jel ve bir de bakım kremi ile kullanılabilir. Başka bir arkadaşınıza vs. almak istiyorsanız iki üç setle bir başlangıç yapabilirsiniz. Çoklu set alımları tek setten daha karlı olacaktır. Memnuniyet durumunuza göre set miktarında değişim olabilir.

Yanak bölgenizde çökük görüntü varsa, sarkma olduğunu düşünüyorsanız, Fillhage etkili olacaktır. Dolgunlaştırıcının odak noktasında yanakları kullanarak ürünü sürebilirsiniz. Netice olarak nereden memnun değilseniz, nereyi değiştirmek istiyorsanız oraya daha fazla uygulama yapabilirsiniz.  Ürünü deneyenlerin görüşlerine fillhage yorumları gibi alanlardan bakabilirsiniz.

Yanaklarda uygulama yaparken cildinize çok bastırmadan, parmak uçlarıyla hafif vurarak ve aşağıdan yukarı doğru masajla işlem önerilir. Masaj yaptığınız ellerinizin de temiz olması, gözeneklere bakteri girmemesi açısından önemlidir. Satış platformumuzdan bu ürünle ilgili merak ettiğiniz diğer detayları da öğrenebilirsiniz.