Sırtımıza evde bulduğumuz bir örtüyü geçirip, kanepeden atladığımız, kendimizi bir süper kahraman gibi olmaya inandırdığımız günler geçirdik. Çocukken cesaretimiz de, hayal gücümüz de çok daha geniş sınırlara ulaşıyordu. Ancak bir yetişkin olarak, şu an sahip olduğumuz çok  önemli bir şansımız var; bir süper kahraman olup, pelerinimizle uçamasak da, bunun yerine geçebilecek olan gelişmiş seçeneklere erişime sahibiz. Bu erişimi kolaylaştıran ve daha çok seçeneğe fazla uğraşmadan ulaşmanızı ve güvenle incelemenizi sağlayan bodo.com var! Üstelik bodo, sevdiklerinize artık klasik hediyelikler vermekten sıkılmış olduğunuzu bildiğinden, uçuş, eğitim, eğlence gibi pek çok tarzda deneyim alanında hediye seçenekleri yaratıyor. Bizlere hediye diye koşullandırılan objelerin dışında artık çok daha yaratıcı ve yenilikçi bir tarzla oluşturulan deneyimler var! Tüm deneyimler, uyum sağladığı alan başlığı altında kategorilendirilerek, sizlere büyük kolaylık sağlanması amaçlanıyor. Bu kategoriler arasından, en çok dikkat çeken ve tercih edilenler arasında olan, ‘’Uçuşlar’’ kategorisinde sizi, belki de çoğumuzun bu zamana kadar denemeyi en çok istediği aktivitelerden birisi bekliyor.


Yamaç Paraşütü Uçuşu
Bahsettiğimiz, deneyim elbette ‘’Yamaç Paraşütü Tandem Uçuşu ve Video Çekimi’’. Yamaç paraşütünün ne kadar nefes kesici olduğu, su götürmez bir gerçektir. Yaşanan macera, başka hiçbir şey ile kıyaslanamayacak kadar farklı heyecanları içinde barındırıyor. Atlama öncesinde belki ilk kez yüksek rakımlı bir tırmanış gerçekleştirecek bunun yanında, işin en adrenalin yaşatan kısmı olan atlama cesaretini göstereceksiniz. Daha sonra gökyüzünde süzülürken, çocukluğunuzdan beri yaşamak isteyip ilk kez yaşama şansı bulduğunuz uçmanın verdiği benzersiz hazzı tadacaksınız. Adeta kendi tasarladığı kanatları takıp, kendini Galata Kulesinden boşluğa bırakan Hezarfen Ahmet Çelebi gibi özgür ve cesur. Üstelik bu deneyimin sizler için özel olan yanı, eşsiz maceranızı videoya kaydedebiliyor olmanız. Tekrar tekrar izleyip, aynı özel duyguları hissetmek, orada nasıl göründüğünüzü gözlemlemek bir yana dursun, son yılların popüler meslek grubu diyebileceğimiz, bloggerlar için de, sayfalarına yükleyebilecekleri harika bir gösterim oluşturuyor. Bodo.com, tüm deneyimlerinde, bu çok yönlü pozitif etkileşimi, müşterileri için sağlıyor.

Yamaç Paraşütü nasıl geçer?
Yamaç Paraşütü Uçuşu deneyimini, bu hediyeyi heyecan ve sevinçle kabul edeceğini düşündüğünüz herkese hediye edebilirsiniz. Doğum günleri, Yılbaşı, evlilik ve tanışma yıldönümleri, Sevgililer Günü, Babalar Günü, Dünya Kadınlar Günü gibi toplum olarak değer verdiğimiz pek çok özel gün için de mutlaka düşünmelisiniz. Dilerseniz İki kişi için olan seçeneği işaretleyip, sevgilinizle veya arkadaşınızla birlikte bu heyecanı paylaşabilirsiniz. Katılımcı, uçuşa hazırlık ekibi tarafından karşılanır. Uçuş öncesi, güvenlik kuralları ve havada iken uyulması gereken kurallar aktarılır. Tüm ekipmanlarla birlikte hazır olunduğunda, pilot eşliğinde havalanılır. Burada kişi, pilotun talimatlarına uymalıdır. Bodo yine, sizlere hediyenin en havalısını sunuyor. İyi uçuşlar!