Kahve keyfini hayatının vazgeçilmez bir parçası haline getirmiş kişiler için bu zevkten mahrum kalmak pek hoşnut bir durum olmasa gerek! Yaşamımızı sürdürürken bazı şartlar ve koşullar ise kahve içebilmemizin pek de mümkün olmamasına neden olabilir. Yoğun çalışma koşulları, elektriğin olmaması, yolculuklar, tatiller ve kamplar vb nedenlerle canımız istese bile kahve içecek teknik yeterliliğe sahip olamayabiliriz.

Wacaco Manuel Espresso Makinesi işte tam da bu noktada olmazları oldurmak için bizlerle beraber diyebiliriz.

Wacaco ürettiği manuel espresso makinesi ile elektrik olmadan kolayca kahve yapabilmemize olanak tanırken, minik boyutları ile taşınabilmesi oldukça kolay portatif bir kahve makinası geliştirmeyi hedeflemiştir.

Bu makina sayesinde çok kısa süre içerisinde makinanın boyutuna göre büyük işler başardığını öne sürebileceğimiz lezzetli kahveler elde etmeniz mümkün.

Üstelik makinaya ek olarak alacağınız ekipmanlarınız ile espressodan farklı kahvelerde hazırlamanız Wacaco tarafından düşünülmüş.

Gittiğiniz bir kamp alanında cep telefonunuzu bile şarj edemezken elektriğe ihtiyaç olmadan bu makina ile kahve yapabilirsiniz. Arkadaşlarınız ile yapacağınız keyifli sohbetlerinizi kahveleriniz ile birkaç dakika içerisinde taçlandırabilirsiniz.

Çantanıza, bavulunuza ve arabanıza rahatlıkla sığdırabilir gerekli olduğunda profesyoneller gibi kahvenizi Wacaco Manuel Espresso Makinesi ile sunabilirsiniz.

Wacaco Manuel Espresso Makinesi Nasıl Çalışır?

Farklı çeşitli kahvelerin farklı demleme mantıkları olsa da espresso ince çekilmiş bir kahvedir ve basınçlı suyun sıkıştırılmış kahve arasından 8-9 dakika içerisinde geçmesi ile hazırlanan bir kahvedir. Espresso makinalarının büyüklüğü ve genişliğinden dolayı genellikle işletmeler tarafından tercih edilmesi sizin canınız istediğinde espresso yapamayacağınız anlamına gelmez.

Wacaco Manuel Espresso Makinası ile elektrik olmayan ortamlarda, yolda, tatilde veya işte espresso keyfine varabilmeniz mümkün. Küçük boyutları ile elinize göre tasarlanmış yapısı kullanım kolaylığı sağlayacaktır.

Peki Wacaco Manuel Espresso Makinası ile nasıl espresso yapabiliriz?  Wacaco Manuel Espresso Makinası ile espresso yapabilmeniz için öncelikle ince çekilmiş espresso kahvenizi makinanın haznesine koymanız ve kahve ölçeğinizin arkası ile düzleştirmeniz gerekmekte.

Ardından makinayı kapatmalı ve makinanın üzerinde bulunan butonu elleriniz ile tutarak 7 kez pompalamanız gerekmekte.

İşte bu kadar, kahveniz hazır!