Günlük hayatımızın vazgeçilmez araçlarından birisi olan internet, sağladığı birçok farklı kapsamdaki sistemler sayesinde kullanıcılarına çözüm yolları sunmaktadır. İnsanlar, film izlemek, haber okumak, araştırma yapmak ve sosyal iletişim kurmak ya da her türden video izlemek gibi bireysel amaçlarla ya da firmalarının hizmet ve ürünlerinin müşterilere geniş bir platform aracılığıyla hitap edebilmesi için internet sitelerinden yararlanmaktadır. Birçok firma sayısız ürün seçeneğini internet siteleri aracılığıyla müşterilerine sunmaktadır. Büyük kazançlar elde etme noktasında kolaylıklar sağlayan web sitelerinin korunması şirketler için büyük önem arz etmektedir. Bu noktada web sitesi güvenliğini sağlamanın yolları nelerdir sorusu insanların aklını meşgul etmektedir. Sizler için web sitesi güvenliğini sağlamanın yollarını araştırdık:

  • Kişisel verilerin korunması için karmaşık şifreler kullanın.
  • Siber güvenlik danışmanlığı noktasında eğitim almış kişilerden yardım alın.
  • İşletim sistemlerinizde eski sürümleri olan uygulamaları kullanmayın.
  • Kafe, restoran ve kurumlar gibi halka açık WiFi hizmeti sunan noktalarda dikkatli olun.
  • Web sitesinin güvenlik ayarlarını kontrol edin.
  • E posta adreslerine gönderilen veya uygulamalardaki kullanıcılar tarafından yollanan bilmediğiniz siteleri tıklamayın.
  • Uygulamaların istedikleri izinler noktasında temkinli olun.
  • Yayıncısı bilinmeyen uygulamalar siber saldırılar için tercih edildiğinden bu tür uygulamalardan uzak durun.
  • Bilgisayarlarınızdaki veri güvenliğini artırmak adına anti virüs yazılım programlarının sağladığı hizmetlerden faydalanın
  • Firewall cihazları kullanın.
  • Uzun süreler kullanılmayan web siteleri güvenlik açığı oluşmasına sebep olabilir bu sebeple bu tür sitelerin bağlantılarına tıklamayın.
  • Düzenli olarak sistem yedeklemesi yapın.

Kurumlar İçin Siber Güvenlik Danışmanlığının Önemi

Büyük sermayeler yatırılarak kurulan işletmeler siber saldırılar sonucunda iflasın eşliğine gelebilmektedir. Bu noktada uzun yıllar boyunca siber saldırılara karşı başarılı mücadeleler sağlayacak hizmetler veren ağ ve güvenlik danışmanlığı hizmetleri veren firmalardan hizmet almak firmaların seçebileceği en akılcı yöntemdir.

Siber Güvenlik Hizmetleri

Yüksek tıklanma alan web sitelerinin bilgi güvenliğini koruyup sektördeki faaliyetlerini hız kesmeden devam ederek müşteri ağını genişletmeleri uzun süreler başarılı bir çalışma hayatı sürdürmeleri noktasındaki temel gerekliliklerdendir. Büyük şirketlerin ARGE çalışmaları sayesinde sürekli geliştirdikleri uygulama ve işletim sistemleri, web sitelerinin müşterileriyle olan bağını kurmasındaki yardımcısı olmaktadır. Uygulamalar sistem açıkları konusunda uzmanlaşan bilgisayar korsanları tarafından siber saldırılarla sınanarak web sitelerinin açıkları bulunmaktadır. Siber güvenlik konusunda zayıf bir yapılanması bulunan şirketler büyük maddi kayıplar yaşamaktadır. Bu ihtiyaca yönelik siber güvenlik hizmetleri veren birçok firma vardır.

Firmamız olarak, müşterilerimizin firmaları için dünya standartlarında siber güvenlik danışmanlığı hizmeti vererek sektörümüzün lider firması olmayı başardık. Gelişen teknolojiyi yakından takip ederek kendisini alanında geliştirmiş olan, profesyonel ve güler yüzlü çalışanlarımızla, sizlerin siber güvenlik noktasındaki taleplerinize yönelik etkili çözümler getirmekteyiz. Yenilikçi, ilerlemeye yönelik dürüst ve ahlaklı bir hizmet sunma prensibiyle çalışmak firmamızın en büyük çalışma düsturudur. Bizlere, firmamızın iletişim numaralarından ulaşabilirsiniz. Sizleri de müşterimiz olarak aramızda görmekten gurur duyarız.