Whatsapp durum sözleri alanında araştırma yapılınca bireylerin karşısına geniş kapsamlı bir alan çıkmaktadır. Whatsapp durum sözleri birçok farklı içerikten oluşmaktadır. Kişiler Whatsapp durumlarına söz yazarak dikkat çekmeye çalışabilmektedir. Whatsapp durum sözleri genellikle özlü sözlerden oluşmaktadır. Ayrıca kişiler öğretici içerikli durum sözleri paylaşımı da yapmaktadır. Whatsapp durum sözleri Google arama motorlarından kolaylıkla bulunabilmektedir.

Google arama motorunda binlerce Whatsapp durum sözü bulunmamaktadır. Whatsapp durum sözleri ayrıca deyim, atasözü gibi konularda da olabilmektedir. Durum sözleri bazı zamanlar siyasi içerikte olabileceği gibi espri kapsamında da olabilmektedir. Durum sözleri birçok farklı alandan oluşmaktadır. Whatsapp durum sözleri tekerleme şeklinde de olabilmektedir.

 Whatsapp durum mesajları genellikle önemli gün ve gecelere göre değişiklik göstermektedir. Mesela milli bayramlardaki durum mesajlarıyla sevgililer gününe özel durum mesajları farklılık taşımaktadır. Yine durum mesajının orijinal olması da tamamıyla özgün bir üslupla yazılıp yazılmadığına göre değişmektedir.

İzlenmesi Gereken Filmler

Kişilerin Google platformunu en sık kullanma sebeplerinden birisi de film izlemektedir. İzlenmesi gereken filmler konusu oldukça geniş kapsamlı bir alana ev sahipliği yapmaktadır. İzlenmesi gereken filmler başlığı altıda birçok IMDB puanı yüksek film bulunmaktadır. 8.0 ve 9 İMDB üzeri filmler kişiler tarafından en çok izlenen filmlerin başında gelmektedir. Ayrıca seri filmlerde izlenmesi gereken filmler kategorisinde yerini almaktadır.

İzlenmesi gereken filmlerden birisi aksiyon macerafilmleridir. Seri filmlerde alanında oldukça geniş bir izleyici kitlesine sahip olarak mutlaka izlenmesi gerekmektedir. Ayrıca izlenmesi gereken filmler kapsamında süper kahraman filmleri de yer almaktadır. Aynı zaman da Oscar ödülü alan filmlerde mutlaka izlenmesi gereken filmler listesinde yerini almaktadır.

Dünyanın En Pahalı Telefonları

Telefonlar kişilerin hayatlarına girdikleri günden bu yana ciddi atılımlar gerçekleştirerek gelişim göstermişlerdir. Dünyanın en pahalı telefonları kategorisin de birçok telefon bulunmaktadır. Dünyanın en pahalı telefonları listesinde birçok çeşitli marka telefon bulunmaktadır.  Telefonların özellikleri, markaları telefonları fiyatlarının belirlenmesinde aktif rol oynamaktadır. Dünyanın en pahalı telefonları donanım özellikleri en çok gelişen telefonlardan oluşmaktadır. Dünyanın en pahalı telefonlarının fiyatları konusunda net bir fiyat aralığı bulunmamaktadır.