Yeminli tercüme ve yeminli tercüman hizmetine resmi işlemler ve resmi belgelerin çevirisine ihtiyaç duyulduğunda başvurulmaktadır. Okeanos Tercüme, profesyonel yeminli tercüman kadrosuyla müşterilerinin her alanda oluşan yeminli tercüme ve yeminli tercüman taleplerini başarıyla karşılamaktadır.

Yeminli Tercüme Hizmetine İhtiyaç Duyulan İşlemler

Tercüme işlemi gerçekleştirilen belgenin yeminli tercüman tarafından kaşelenip imzalanarak resmiyet kazandığı tercüme hizmeti yeminli tercüme olarak adlandırılır. Okeanos Tercüme, yeminli tercüme hizmetine ihtiyaç duyulan her işlem ve her alanda profesyonel hizmet verir.

Şirketler arası ortaklıklar, şirket kuruluşları, ihaleler, şube açma vb. işlemler için belli başlı evraklarda yeminli tercüme hizmeti gereklidir. Bunun yanı sıra dış ticaret işlemleri, gümrük işlemleri, vize, vatandaşlık, çalışma ve ikamet izni işlemleri için de birtakım belgelerin yeminli tercüme işlemi gerçekleştirilir. Evlilik işlemleri, boşanma ve davaya konu olma, mal alım satımı, tedavi süreçleri, eğitim başvuruları gibi süreçler doğrultusunda da yeminli tercüme hizmeti sağlanmaktadır.

 Okeanos Tercüme, senelerdir ilgili işlemler için birçok evrakın yeminli tercüme işlemini gerçekleştirmiştir. Kadrosunda birçok dilde yeminli tercüman bulundurmaktadır. Böylelikle müşterilerinin birçok dilde yeminli tercüme talebini karşılamaktadır.

Yeminli Tercüme İşlemi Gerçekleştirilen Evraklar

Okeanos Tercüme, kurulduğu günden bu yana çeşitli süreçler ve işlemler doğrultusunda birçok evrakın yeminli tercüme işlemini gerçekleştirmiştir. Söz konusu evraklar pasaport, kimlik, ehliyet, nüfus kayıt örneği, doğum belgesi, vekaletname, vergi levhası vb.dir. Bunun yanı sıra sözleşme, mahkeme kararları, tıbbi raporlar, bilanço vb. dokümanları tercüme etmektedir.

Yeminli Tercüme Evrakları Nasıl Fiyatlandırılmaktadır?

Yeminli tercüme fiyatları, tercüme fiyatlarından farklı olarak fiyatlandırılmaktadır. Belgeye dayalı değerlendirme yoluna gidilebilmektedir. Aynı zamanda sayfa sayısı hesaba katılabilmektedir. Okeanos Tercüme, yeminli tercüme fiyatlarını belirlerken karakter sayısının yanı sıra belge esaslı değerlendirme yoluna da gider. Ayrıca sayfa sayısını da fiyat belirlemede kriter olarak görür. Tüm fiyatlarını olabildiğinde uygun ve indirimli fiyatlar üzerinden müşterilerine sunar.

Yeminli Tercüman Hizmetine İhtiyaç Duyulan İşlemler

Yeminli tercüman tercüme işlemini gerçekleştirdiği evrakları kaşeleyip imzalamalarının yanı sıra birtakım görevleri daha bulunmaktadır. Yabancı ortaklı şirket kuruluş işlemlerinde sözlü tercüme işlemini gerçekleştirmesi adına yeminli tercümanlara ihtiyaç duyulmaktadır. Aynı zamanda noter işlemleri, tapu işlemleri, nikah işlemleri gibi süreçler için de yeminli tercüman gerekmektedir.

Okeanos Tercüme, alanında uzman ve deneyim sahibi yeminli tercümanlara sahiptir. Yeminli tercümanların her biri uzman oldukları dili akıcı ve etkili bir şekilde konuşabilen kişilerden oluşmaktadır. Böylelikle sözlü tercüme süreçleriniz sorunsuz gerçekleştirilmektedir.

Yeminli tercüme ve yeminli tercüman hizmetimiz hakkında detaylı bilgi için [email protected] adresine e-posta gönderebilirsiniz. 0553 910 31 32 GSM / WHATSAPP / TELEGRAM veya 0212 221 45 21 numaralı hatlar aracılığıyla da bizlerle iletişime geçebilirsiniz.