Kullanımlarıyla mest eden yüzük modelleri, parmaklarda oldukça şık duruyor. Tek taş modeller, beş taş modeller, tamtur modeller, safir modeller, yakut modeller ve özellikle de pırlanta modeller her geçen gün daha fazla kullanıma açık hale geliyor. Üstelik hem detaylı tasarımlarıyla hem de dikkat çekici parlaklıklarıyla her güne damgasını vurmaya devam ediyor.

Pırlanta Yüzük Modelleri

Pırlanta yüzük modellerinde en revaçta olan ürünler tek taş modeller, beş taş modeller ve tamtur modellerdir. Bu modeller daha çok özel günlerde hediyelik olarak ya da evlilik tekliflerinde başrol oyuncusu olarak sahada yerini alır. Kullanılan pırlantalar ise tamamen orijinaldir ve kararma ve solma meydana gelmeden kullanılır. Büyük bir özenle ve hijyenle hazırlanan tasarımlarda tamamen el işçiliği kullanılır.

Safir Yüzük Modelleri

Pırlanta, elmas ve yakut modellerin yanı sıra safir yüzük modelleri de en çok tercih edilen modeller arasında yerini alıyor. özel safir taşlardan elde edilen modellerin kullanım ömrü ve kalitesi oldukça uzundur. https://www.pirlantamerkezi.com/pirlanta-yuzuk adresinde sınırsız şekilde mevcuttur.