Yerden Isıtma Sistemlerinin En Kaliteli Adresi: Isıtmax

Yerden ısıtma sistemlerinin kaliteli adresi Isıtmax, 1995 yılından itibaren Türkiye’de tek yerli ısıtıcı kablo imalatını sağlamaktadır. Uzun yılların vermiş olduğu tecrübe ve ısıtma mühendisliğine olan yaklaşımı sayesinde küresel anlamda da kalitesini kanıtlamıştır. Her ısı grubuna ve teknik şartnameye uygun şekilde imalat, montaj ve servis adımlarını bünyesinde barındırdığı için müşterilerinin evlerini sıcacık tutma konusunda en doğru çözümleri sunmaktadır.

Isıtmax - Yerden Isıtma Sistemleri

Isıtmax, her eve uygun ısıtma sistemleri geliştirmiştir. Her ev farklı olduğu için ısıtma ihtiyaçları da farklı şekillerde karşılanmalıdır. Söz konusu eve uygun olan ısıtma türünü doğru şekilde belirler ve bütçenizi yüksek oranda koruyarak yaşam alanınızın etkili bir biçimde ısınmasına olanak sağlar. Yerden ısıtma sistemleri aşağıdaki gibi sıralanabilir:

●       Elektrikli

●       Kablolu

●       Şilteli

●       Karbon filmli

●       Sulu

Isıtmax sayesinde eviniz için en uygun olan ısıtma sistemini son derece kolay bir şekilde tespit edebilirsiniz. Firma, tecrübeli ekibi sayesinde evin hangi bölgesinde ne tür yerden ısıtma sisteminin kullanılacağı konusunda en doğru ve etkili kararı vermektedir.

Eviniz için doğru ısıtma yöntemi ve sistemini seçmek, soğuk kış günlerindeki yüksek maliyetli faturaların önüne geçebilir. Kış bahçesi ısıtma sistemleri, ısıyı evin içinde doğru bir şekilde aktarım sağlayarak bütçe dostu görev üstlenmektedir. Dolayısıyla Isıtmax’in eviniz için seçeceği uygun yerden ısıtma sistemi ile ekonomik anlamda da farkı hissetmeniz mümkün hâle gelir.

Isıtmax hizmetlerinden yararlanmak son derece kolaydır. Firmanın sitesine giriş yaparak canlı destek hattına ulaşabilir ve eviniz için ısıtma isteklerinizi iletebilirsiniz. Ayrıca 0850 888 8110 telefon numarası ile de hizmet almanız mümkündür.

Fiyat aralıkları, tercih edilecek olan ısıtma sisteminin türüne ve söz konusu evin boyutuna göre değişiklik gösterebilir. Ağaoğlu, Koç, Maret, Mercedes-Benz, Crown, Sheraton ve Kaşıbeyaz gibi firmalara da hizmet veren isitmax.com ve yerden ısıtma sistemleri hakkında ayrıntılı bilgiyi firmanın web sitesinde bulabilirsiniz.