Yüksel Çakır’ın sosyal medya paylaşımı, 31 mart 2024 seçimlerinde adaylık ihtimalini gündeme getirdi.

Erzincan eski Belediye Başkanı Yüksel Çakır, sosyal medya hesabından yaptığı manidar paylaşımla 31 Mart 2024 yerel seçimleri için adaylık ihtimalini akıllara getirdi. Çakır, kurucu AK Parti il başkanlığı görevi ve 2009-2014 yılları arasındaki AK Parti Belediye Başkanlığı dönemiyle tanınıyor.

Erzincan'da Omurilik Felcine Rağmen Sanatla Hayata Tutunan Bir İnsanın Hikayesi Erzincan'da Omurilik Felcine Rağmen Sanatla Hayata Tutunan Bir İnsanın Hikayesi

Çakır'ın paylaştığı mesajda, "Süreç başlıyor, ne yapacağız?" sorusuna vurgu yaparak, "Yapılacak olan belli, 3 Kasım 2002'den 14 Mayıs 2023'e kadar her seçimden nasıl güçlenerek çıktıysak, önümüzdeki seçimden de yüzümüzün akıyla çıkmak ve hep birlikte yan yana, omuz omuza durarak Güçlü Türkiye, Güçlü Erzincan hedefine hizmet etmek için deryada bir damla olmaya çalışmak..." ifadelerine yer verdi.

Bu açıklama, Erzincan'da heyecan yarattı. Sosyal medya üzerinden yapılan paylaşım, şehirdeki seçim atmosferini şimdiden hareketlendirdi. Erzincanlılar, Yüksel Çakır'ın gelecekteki adımlarını ve 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde aday olup olmayacağını merakla bekliyor.

Yuksel-cakir-paylasim