Bu akşam televizyon ekranlarında izleyicilerle buluşacak olan unutulmaz komedi filmi "Düğün Dernek", başrollerini Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in paylaştığı heyecan verici bir hikaye sunuyor. Film, 2013 yılında gösterime girdiğinde 6.980.070 milyon izleyiciyle yılın en çok izlenen komedi yapımlarından biri olmuştu.

Sivaslı Tarık ve Letonyalı Nugesha'nın birlikte çalışabilmesi için acilen evlenmeleri gerekmektedir. Ancak bu evlilik, damadın babası İsmail için harika bir düğün yapılmasını zorunlu kılar. İsmail'in sınırlı imkanlarına rağmen, Sivas'ın ağır düğün gelenekleriyle başa çıkarken, dostları ve Sivas halkı düğün için seferber olur.

Erzincan’da ağustos ayında düzenlenecek iki fuar için toplantı yapıldı Erzincan’da ağustos ayında düzenlenecek iki fuar için toplantı yapıldı

Ahmet Kural'ın canlandırdığı Tüpçü Fikret ve Murat Cemcir'in oynadığı Çetin (Çeto) gibi unutulmaz karakterlerin yanı sıra, Rasim Öztekin, Zerrin Sümer ve birbirinden renkli karakterlerle dolu oyuncu kadrosuyla film, izleyicilere komedi dolu bir zaman vaat ediyor.

Düğün Dernek filminin çekimleri İstanbul, Sivas ve göz alıcı Erzincan'ın Kemaliye ilçesinde yapıldı. Bu muhteşem doğa ve renkli sokaklar, filmde unutulmaz anların yaşandığı sahnelerin arka planını oluşturdu.

Heyecanla beklenen "Düğün Dernek", tekrar ekranlara gelerek izleyicileri gülme garantili bir maceraya davet ediyor. Keyifli hikayesiyle bu akşam ekranlarda olacak olan film, komedi tutkunları için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.