KAİNATIN EFENDİSİNE MEKTUP

                                       —1---

          RAHMAN VE RAHİM OLAN ALLAHIN C.C. ADIYLA

Selam ahir zaman NEBİSİNE ve onun nurlu yolunda taviz vermeden,her zorluğa boyun eğmeden yürüyen tüm müminlerin üzerine olsun…

Ey kainatın efendisi sevgili Efendim ,sana mektup vesilesiyle hitap edebilmek duyguların en güzeli. Lakin sana olan duygu ve Muhabbetimi kelimeler ifade edemez ne olur bundan dolayı kusurumu bağışla,çünkü Sen her türlü övgüyü hak eden yüce yaratıcımızın en seçkin sevgili kulusun.

                              EY SEVGİLİLER SEVGİLİSİ

Sana olan duygularım çok yoğun,nasıl anlatayım bilemiyorum. Adını her anışımda yüreğim kalbim titrer ,Muhabbetinle  hasretinle sanki yerinden çıkacak gibi olur. Teselliyi tenha gecelerimde dört duvar arasında sana akıttığım göz yaşlarımda ararım. Sana olan hasretimi senden başkası bilemez dindiremez sevgili Efendim. Ne olur Kerem ette bu fakire göster güzelleri ve gülleri kıskandıran cemalini, göster ki dinsin gönlümdeki hasretin.Efendim senin baktığın her yer Nura ,Rahmete gark olur,çünkü sen  Alemlere Rahmetsin bu Rahmetten beni ve ümmetini mahrum etme.. Senin nurun Nisan yağmurları sevgi seli gibi bereketli olur, düştüğü her yere hayat ve can verir,cana can katar, ne olur kurumuş gönül bahçeme hayat ver Efendim ver ki İsmi Muhammed s.a.v olan binlerce muhabbet gülleri açsın gönül bahçemde.

                                EY SEVGİLİLER SEVGİLİSİ

Ey Ayın ve de güneşin kıskandığı güzeller güzeli sana olan hasretim arttıkça sana o kadar yaklaşıyorum. Rabbimden dileğim odur ki Aşkınla yanayım, ben Aciz biçare günahkar kulum..Yarın ahrette sorarsan bana ne ile geldin huzuruma, diye bileyim senin için akıttığım göz yaşlarım ve sana olan hasretim ile başka da getirecek amelim ve sermayem yok,sadece seni sevdim Ey kainatın Efendisi rahmetinden mahrum etme..
                                  EY SEVGİLİLER SEVGİLİSİ
Haykıra bilsem sonsuzluğa sonsuza dek aşkını da desem
Senin sonsuzluğunda kaybolduğum Nursun Ey Sevgili
Senin aşkında Fani olduğum canlar cansın Ey Sevgili
Senin rahmetinle gülenim güller Gülsün Ey Sevgili
Senin hasretinle yandığım nurumsun Ey Sevgili
Senin ve de cennet yolumun yoldaşısın Ey sevgili
Sen andığımsın, sandığımsın, yandığım sensin Ey Sevgili….
Sen on sekiz bin alemin Sultanı..!  
Sana binlerce salat ve selam olsun…
                                 EY SEVGİLİLER SEVGİLİSİ
Hangi gönül senin hasretinle asırlardır sana meftun, sana tutsak, sana yangın, sana divane olmasın.Sen,hak katından lütfedilensin ,bize umut olansın. Sana kurban olmayan gönüllerin ne kıymeti olabilir,senin uğruna feda olmayan varlığımızın değeri olabilir mi.Efendim müminler seni o kadar çok seviyorlar ki, Senin olmadığın bir cenneti bile istemiyorlar. “Kişi sevdiği ile beraberdir” müjdesini duyunca yemeden içmeden kesilenler oldu..

 

senin için şöyle demişti: EBU TALİB
“Öyle beyaz bir yüz ki, o yüzün suyu hürmetine bulutlardan yağmur istenir. Öyle bir kerem sahibi ki yetimler, O’nun eline bakar, dullar ve yoksullar O’na güvenir. Ey sevgili merhamet ve rahmet kapısı, alemlerin solmayan hiç solmayan gülüsün...

               <Turan KELEŞ<