Erzincan'ın ve Ankara bürokrasisinin tanıdığı isimlerden biri olan Kenan Tat Üzümlü, Üzümlü ilçesinde AK Parti'den Belediye Başkanı aday adayı olabilmek amacıyla PTT Eğitim Daire Başkan Yardımcılığı görevinden istifa etti.

Tat'ın Açıklamaları: "Hizmet İçin Yola Çıkıyoruz!"

Erzincan Belediyesi Ücretsiz Sanat Kursları İçin Başvurular Başladı Erzincan Belediyesi Ücretsiz Sanat Kursları İçin Başvurular Başladı

Kenan Tat Üzümlü, yaptığı açıklamada, "Kıymetli hemşerilerim, sevgili Üzümlü'lüler... Rabbim nasip ederse, Üzümlü'de her yüreğe dokunmak, birikimimizi eğitim ve bürokrasi alanındaki deneyimimizle siyasi destekle birleştirerek en iyi hizmeti sunmak için AK Parti'den Belediye Başkanı aday adayı olmak için görevimden istifa etmiş bulunmaktayım. Allah’ın izniyle, Hükümetimiz ve büyüklerimizden alacağımız destekle sorunlarımızı hızla çözecek, hizmetlerin kesintisiz devamını sağlayacak, adaletten, liyakattan, doğruluktan, ihalelerde şeffaflıktan ayrılmadan sizlere hizmet etmek için yola çıkıyoruz. Kıymetli hemşerilerim, bu kutlu hizmet yolculuğunda desteğinizi bekliyor, sizi Allah'a emanet ediyorum... Saygı ve sevgilerimle," şeklinde konuştu.