Erzincan Kaçep Başkanı Av. Şeyda Nur Adıgüzel Sarıgül, SMA'lı Nilperi ve Ailesini Ziyaret Etti

Erzincan'da Omurilik Felcine Rağmen Sanatla Hayata Tutunan Bir İnsanın Hikayesi Erzincan'da Omurilik Felcine Rağmen Sanatla Hayata Tutunan Bir İnsanın Hikayesi

Erzincan Kaçep Başkanı Av. Şeyda Nur Adıgüzel Sarıgül, Erzincan’ın evladı SMA'lı Nilperi ve ailesini ziyaret ederek, Nilperi'nin tedavi süreci, kampanya ve son durumu hakkında detaylı bilgi aldı. Ziyaret sırasında, Sağlık Bakanlığı’nın SMA'lı çocuklar için başlattığı çalışmaların kısa vadede işlerlik kazanmasının zorluğuna vurgu yapıldı. Nilperi'nin tedavi sürecine yetişmenin mümkün gözükmediği belirtilirken, tedavinin belirli zaman aralığında yapılmasının hayati önem taşıdığı ifade edildi.

Milliyetçi Hareket Partisi Erzincan Kadın Aile Çocuk Engelli Politikaları Başkanı olan Av. Şeyda Nur Adıgüzel Sarıgül, tüm Erzincanlı vatandaşlara seslenerek, Erzincan’ın ilk ve tek SMA'lı bebeği Nilperi’ye sahip çıkma çağrısında bulundu. Kampanyaların hızlı bir şekilde devam etmesi ve şehirdeki dayanışmanın artması gerektiğini vurgulayarak, Nilperi'nin sağlığı için birlik olunması çağrısı yapıldı. Erzincanlılar, Nilperi'nin büyümesine destek olmalı, birlikte güçlenmeli" dedi.