Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti) Erzincan Milletvekili ve 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan genel seçimlerde AK Parti’den aday adaylığını açıklayan Sebahattin Karakelle, Erzincan’a gelerek partililer ile buluştu.

Karakalle, AK Parti’de yaptığı açıklamada; Erzincan’da 13 milletvekili aday adayının olmasının kendilerini mutlu ettiğini belirterek, 7 Haziran seçimlerinin Türkiye’nin geleceğini inşa edecek bir seçim olduğuna dikkat çekti.

7 Haziran Genel Seçimlerinde AK Parti’den milletvekili aday adaylığı başvurusunu Ankara Genel Merkeze yapan AK Parti Milletvekili Sebahattin Karakelle, partililer ve Erzincanlılar tarafından havalimanında görkemli bir şekilde karşılandı. Kalabalık bir araç konvoyu ile AK Parti İl Başkanlığını binası gelen Sebahattin Karakelle, partililere ve kendisini karşılamaya gelenlere hitap etti.

Kendisini karşılamaya gelenlere teşekkür ederek konuşmasına başlayan Sebahattin Karakelle, “Erzincan kadir şinastır. Erzincanlı vefalıdır. Çünkü Erzincanlı mazlum ve mağrurdur. Erzincanlılar ve bizler her birimiz bu Erzincan için Erzincan’ın ruhu ve yoksulları için, mazlumları ve mağrurları için her birimiz bir ah çektiğimizde içimizden bir can birde Erzincan çıkar. Vefanın güzel örneğini bugün bu aciz kardeşinizin Erzincan’a gelişinde gerek havalimanında, gerekse partide yapmış olduğunuz o sıcak karşılama misafirperverliğiniz, dava adamlığınız gerçekten beni duygulandırdı. Beni onurlandırdınız, beni gururlandırdınız.” dedi.

Karakelle konuşmasında; “9 seçimden sonra 10’ncu seçime giriyoruz. Türkiye geleceğini yeniden inşa edecek bir seçim. Mazlumların coğrafyasına el uzatabilecek ve Türkiye’yi yeniden inşa edecek, yeniden işsize iş, aşsıza aş verebilecek, mağdurların sesine ve nefesine kulak verecek, Yeni Türkiye, Büyük Türkiye için önemli bir seçime gidiyoruz. Her seçim çok önemli ama bu seçim farklı bir seçim. Bu seçim milletimizin genç nesillerini seçimi. Mağdurların, mazlumları seçimi. Bu seçime giderden muhalefet partilerinde bir telaş var. CHP’siyle, MHP’siyle ve HDP ile birlikte İç Güvenlik Yasa Tasarısına tepki gösteriyorlar. Biz bu molotof atanları, biz yüzüne maske takıp bu sokakları kan gölüne çeviren ve insanımızın hayatını kaybetmesine vesile olanlara karşıyız. Bunun için bir ittifakları var. Ama bizim ittifakımız 78 milyon necip milletimizle ittifakımız var. Bizim ittifakımız milletimizle. Onlar kiminle ittifak yaparlarsa yapsınlar, Allah’ın izniyle 7 Haziran seçimlerinde Türkiye’de bize gönül verenler nasıl 9 seçimde destan yazdıysanız. 7 Haziran’da da yeni bir destan yazılacak. Siyasetin miladı olacak, 400 milletvekili. Anayasa’yı değiştirecek 400 milletvekilini Allah nasip ederse tekrar AK Parti iktidarını bu millet bir dönem daha değil, sonsuza kadar AK Parti iktidarı ile birleşeceğiz. Ülkemiz yeniden hedeflerine, 2023’e ulaşacaktır. Bugünden itibaren hepimize düşen büyük görevler vardır.” şeklinde konuştu.

Konuşmasında son olarak bütün aday adaylarına teşekkür eden Karakelle, AK Parti için var güçleriyle çalışacaklarını kaydetti.