A Milli Kadın Futbol Takımı’nın 2025 Avrupa Şampiyonası Elemeleri B Ligi 1. Grup’taki Azerbaycan maçı, 31 Mayıs 2024 cuma günü Erzincan 13 Şubat Şehir Stadı’nda oynanacak.

Erzincan’da helikopter ambulans donanımlarının tanıtıldığı bilgilendirme toplantısı yapıldı Erzincan’da helikopter ambulans donanımlarının tanıtıldığı bilgilendirme toplantısı yapıldı

A Milli Kadın Futbol Takımı’nın 2025 Avrupa Şampiyonası Elemeleri B Ligi 1. Grup’taki maç programı belli oldu. Milliler sahasındaki karşılaşmalarını İstanbul ve Erzincan’da oynayacak.

UEFA Uluslar C Ligi’nde oynadığı 6 maçı gol yemeden kazanan ve B Ligi’ne yükselen A Milli Kadın Futbol Takımı, 2025 Avrupa Şampiyonası Elemeleri B Ligi 1. Grup’ta İsviçre, Macaristan ve Azerbaycan ile eşleşmişti. Millilerin maç programı da belli oldu. Ay-yıldızlılar, grubun ilk mücadelesinde 5 Nisan Cuma günü İsviçre’ye konuk olacak.

A Milliler iç saha karşılaşmalarında ise 9 Nisan Salı günü Macaristan’ı Pendik Stadyumu’nda, 31 Mayıs Cuma günü de Azerbaycan ile Erzincan 13 Şubat Şehir Stadı’nda oynayacak. 12 Temmuz Cuma günü oynanması planlanan Türkiye - İsviçre mücadelesinin stadı ve tüm maçların saatleri daha sonra açıklanacak.