Adem Güneş, AK Parti il binasında düzenlenen bir basın toplantısında, Kargın için önemli bir yarışta yer alacağını duyurdu. Kargın'da doğup büyüyen Güneş, ilçenin geleceği için adaylık sürecine girmeye karar verdiğini ifade etti.

Kendisini tanıtan Güneş, eğitim hayatına Kargın'da başladığını ve kimya eğitimi almak için Atatürk Üniversitesi'ne gittiğini belirtti. Ayrıca, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi'nde eğitim yönetimi alanında yüksek lisansını tamamladığını ve 1992'den beri öğretmenlik ve okul müdürlüğü yaparak eğitim sektöründe hizmet verdiğini vurguladı.

Jandarmadan Hemşireler Günü jesti Jandarmadan Hemşireler Günü jesti

Yönetim becerileri ve projeleri konusunda deneyim sahibi olduğunu dile getiren Güneş, okul yöneticiliği süresince birçok projeyi başarıyla yönettiğini ifade etti. Bu projeler arasında eğitimde inovasyon, öğrenci motivasyonu ve toplumla bütünleşmeyi hedefleyen çalışmaların bulunduğunu belirtti. Hem ulusal hem de uluslararası projelerde aktif rol aldığını sözlerine ekledi.

Belediye başkanlığı için vizyonunu da paylaşan Güneş, Kargın'ın ihtiyaçlarını ve sorunlarını iyi bildiğini ve bu sorunlara yenilikçi çözümler getirmek istediğini vurguladı. Özellikle gençler ve çocuklar için projeler geliştirmenin, ilçenin sosyal ve kültürel yapısını güçlendirmenin öncelikleri arasında olduğunu belirtti. Ekonomik ve altyapı gelişimine odaklanacaklarını, sürdürülebilir kalkınma ve çevre dostu politikaları hayata geçireceklerini ifade etti.

Güneş, sadece bir aday olmakla kalmayıp Kargın için bir umut kaynağı olmayı hedeflediğini vurguladı. Eğitim ve yönetim alanındaki deneyimlerini Kargın'a yeni bir vizyon kazandırmak için kullanacağını belirterek, belediye başkanlığı için değil, Kargın'ın daha parlak bir geleceğe doğru ilerlemesi için ortak akıl ve işbirliğiyle sorunların çözümü için çalışacağını dile getirdi.