AK Parti İstanbul 1. Bölge milletvekili dikkat çeken isimlerden biridir Serkan Bayram'dır. Peki, Serkan Bayram kimdir?

Çalıştay Sonuçlarını Takip Etme Komisyonu, ikinci toplantısını yaptı Çalıştay Sonuçlarını Takip Etme Komisyonu, ikinci toplantısını yaptı

Serkan Bayram, 1 Nisan 1974 tarihinde Erzincan'ın Refahiye ilçesinde doğdu. Babasının adı Mustafa, annesinin adı Emine'dir. Hukuk alanında bir kariyere sahip olan Bayram, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu. Eğitimine Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Fakültesi'nde yüksek lisans yaparak devam etti. Şu an Maltepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde Özel Hukuk Ana Bilim Dalı'nda Ticaret Hukuku Bölümü'nde doktora eğitimi almaktadır.

Serkan Bayram, sadece siyasi arenada değil, aynı zamanda sivil toplumda da aktif bir rol üstlenmiştir. Erzincanlı Sanayici ve İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Üyeliği, Erzincan Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeliği, Refahiye Kültür ve Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Üyeliği, Hukukun Üstünlüğü Platformu Yönetim Kurulu Üyeliği, Erzincan Kültür ve Eğitim Vakfı Mütevelli Heyeti Üyeliği, Ortopedik Engeliler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeliği gibi önemli görevlerde bulunmuştur.

Ayrıca, Serkan Bayram Fransızca dilini de bilmektedir ve evli olup üç çocuk babasıdır.

Serkan Bayram, siyasi ve akademik birikimi ile dikkat çeken bir isim olarak, AK Parti İstanbul milletvekili arasında önemli bir yere sahiptir.