AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki bir dizi temel atma ve açılış programlarına katılmak üzere Erzican'a geliyor. 

AK Parti Erzincan İl Başkanı Mehmet Cavit Şireci, AK Parti Genel Başkan Vekili Yıldırım ve Bakan Özhaseki'nin Erzincan ziyaretine ilişkin olarak bir basın açıklaması yaparak Erzincan halkını programlara davet etti. 

Erzincan'da Çöl Tozu Etkisi Erzincan'da Çöl Tozu Etkisi

Başkan Şireci açıklamasında: AK Parti Genel Başkan Vekilimiz son Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Mehmet Özhaseki'yi yarın Erzincan'ımız da ağırlayacağız. 

Ziyaret kapsamında ilk olarak Kızılay-Hocabey TOKi Kentsel Dönüşüm Projesi Temel atımı gerçekleşecek. 

Daha sonra Demirkent beldemizde Riskli Alan 80 Daire Projesi, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğümüz Yeni Hizmet Binası, Vasgirt Deresi Millet Bahçesi temelleri atılacak. 

Son olarak Katı Atık Aktarma Transfer Merkezi açılışı ile Kemaliye de tamamlanan 161 Konutun ve Refahiye Kayı köyün de tamamlanan 79 Adet İskân konutunun tapu teslimi yapılacak. 

Tüm halkımızı yarın 07.09.2023 Perşembe günü saat 15:00'te Kızılay Hocabey TOKİ Konutları Temel Atma tören alanına hemşerimiz AK Parti Genel Başkan Vekilimiz son Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Mehmet Özhaseki ile buluşmaya bekliyoruz. Haydi Erzincan Başbakanımızı ve Bakanımızı bize yakışır şekilde karşılayalım" dedi.