Üzümlü ilçe Kaymakamlığı ve Üzümlü Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği asker gecesinde gençler gönüllerince eğlendiler. Üzümlü Belediyesi çok amaçlı salonunda gerçekleşen geceye Üzümlü Belediye Başkanı Av. Sami Sertadım, AK Parti İlçe Başkanı Hüsnü Işık, asker adayları ve çok sayıda davetli katıldı. Başkan Sertadım gecede gençlerin coşkusuna ortak olurken, askere gidecek gençler ve aileleriyle bir araya gelerek sohbet etti.
            Gecede bir konuşma yapan Belediye Başkanı Av. Sami Sertadım, asker adaylarının vatan görevlerini en iyi şekilde yapacaklarını belirterek “Askerlik görevlerini yapmak için askere gidecek olan gençlerimizin görevlerini en iyi şekilde yapıp hayırlısı ile sevdiklerine kavuşmalarını diliyorum. Bu gecede gençlerimiz askerlik öncesi moral bulmaları açısından önemli bir gece. Bu gibi etkinlikler birlik ve beraberliğin kardeşlik duygularının arttığı gecelerdir. Şimdiden gençlerimize hayırlı tezkereler diliyorum” dedi.
            Başkan Sertadım’ın konuşmasının ardından asker adayları ve davetliler müzik ve davul zurna eşliğinde oyunlar oynayıp, halaylar çekerek gönüllerince eğlendiler.