Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, bugün Belediye çalışanlarıyla bir araya gelerek önemli müjdeleri paylaştı. Belediye olarak "Üretken Belediyecilik" anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Aksun, çalışanları için önemli projelerin müjdesini verdi.

Erzincan’da yoldan çıkan otomobil Fırat Nehrine uçtu Erzincan’da yoldan çıkan otomobil Fırat Nehrine uçtu

Bu buluşmada Başkan Aksun, çalışanlar için planladıkları konut projesi hakkında müjde vererek, "Üretken Belediyecilik" anlayışlarını çalışanlarının da yaşam standartlarına yansıtmak istediklerini belirtti. Yapmayı planladıkları konut projesi ile çalışanlarına sıcak ve güvenilir bir yuva sağlamayı hedeflediklerini ifade etti.

Aksun ayrıca, Belediye şirketinde çalışan mesai arkadaşlarına yönelik olarak aylık 2000 TL yemek parası verileceğini duyurdu. Bu adımın çalışanların refahı ve mutluluğu için atılmış önemli bir adım olduğunu belirtti.

Bu yeni projelerin hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulunan Aksun, çalışanların huzur ve mutluluğu için Belediye olarak çalışmalarına devam edeceklerini vurguladı.


Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, çalışanlarına yönelik bu adımlarla, Belediye hizmetlerinin yanı sıra çalışanların da yaşam kalitesini artırmaya odaklanarak, sosyal refahı yükseltmeyi amaçlıyoruz" dedi.