Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) tarafından resmi olarak açıklanan aday adaylığıyla, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde tekrar Erzincan Belediye Başkanlığı için aday olduğunu duyurdu.

Aksun, yaptığı açıklamada, Erzincan'ın doğal güzellikleri, zengin tarihi ve kültürel mirasıyla sadece bir şehir değil, bir sevda olduğunu ifade etti. Şehre duyduğu bağlılık ve sevgiyle tanınan Aksun, belediyecilik anlayışını öne çıkararak, "Üretken belediyecilik anlayışı ile şehrimizin kaynaklarını etkin ve verimli bir şekilde kullanarak, şehrimizi geleceğe hazırladık. Vatandaş odaklı belediyecilik anlayışımız ile herkesin yaşam kalitesini yükseltmek için projeler ürettik." dedi.

Aksun, yaklaşık 5 yıldır belediye başkanlığı görevini sürdürdüğünü ve bu süreçte samimi bir adanmışlıkla gece gündüz demeden Erzincan'a hizmet etmeye çalıştığını belirtti. Erzincanlı hemşehrilerinin güveni ve teveccühüyle hareket ettiklerini vurgulayan Aksun, şehirdeki paydaşlarla birlikte yönetim ve ortak akıl ilkesiyle sosyal belediyecilik projelerini hayata geçirdiklerini söyledi.

Aksun, açıklamasında, Cumhur İttifakı'nın önemine vurgu yaparak, "Tek gayesi Aziz milletimize hizmet etmek olan ve Türk milletinin teminatı olarak gördüğümüz Cumhur İttifakı ile Türk Asrı ve Türkiye Yüzyılı hedeflerine, hem ülkemizi hem de Erzincan'ımızı hep birlikte taşıyacağız." şeklinde konuştu.

Kemaliye’de 1 ev yandı Kemaliye’de 1 ev yandı

Başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli olmak üzere genel merkez yöneticilerine, milletvekillerine ve teşkilatlarına teşekkürlerini ileten Aksun, hemşehrilerine selam, saygı ve muhabbetlerini ileterek daha yapacakları çok iş olduğunu ifade etti. Aksun, açıklamasını "Teşekkürler Can Erzincan. Allah'a emanet olun." sözleriyle tamamladı.