Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, Cumhur İttifakı adayı olarak 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek yerel seçim için Ergenekon Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Aksun, mahalle sakinleri ile yapılan hasbihalde desteklerini talep etti.

Mahalle sakinleri ile samimi bir ortamda buluşan Aksun, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimde desteklerini almaya yönelik bir çağrıda bulundu. Vatandaşlarla gerçekleştirdiği sohbetlerde Aksun, mahalle halkının ilgi ve alakasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Mahalle sakinlerine ilgi ve alakalarından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. İyi ki varsınız." dedi.

Erzincan’da helikopter ambulans donanımlarının tanıtıldığı bilgilendirme toplantısı yapıldı Erzincan’da helikopter ambulans donanımlarının tanıtıldığı bilgilendirme toplantısı yapıldı

Erzincanlıların desteğiyle birlikte daha güzel bir şehir için çalışmaya devam edeceklerini ifade eden Aksun, mahalle sakinleriyle bir araya gelerek doğrudan iletişim kurmanın önemine vurgu yaptı. Mahalle sakinleri de Aksun'a destek sözü verirken, buluşma sonunda birlik ve beraberlik mesajlarıyla ayrıldılar.