Kemaliye’de 1 ev yandı Kemaliye’de 1 ev yandı

Cumhur İttifakı Erzincan Belediye Başkan Adayı Bekir Aksun, Kavakyolu Gölcük Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi.
Cumhur İttifakı tarafından düzenlenen programa konuşan  Cumhur İttifakı Adayı Bekir Aksun konuşmasında birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı.
Başkan Bekir Aksun konuşmasında şunları kaydetti;
Karşımızda mücadele eden Belediye Başkanı adaylarımıza başarılar diliyorum. Onlar bizim kardeşimiz onlar maksadını aşan cümleyi de söylese biz hepsini seviyoruz.
Anadolu coğrafyası Türk’e vatan olmuş, vatan olmaya devam edecekse 85 milyonu kardeş kılmalıyız. Fedakârlık yapmak bu memleketin asli unsurlarına düşer, yani bize düşer. 
Onun için ben kendi adıma söylüyorum, herkes benim kardeşim. Ne söylerlerse söylesinler yüzümüz ak alnımız açık. Birliğin gücüyle işte buradayız, hepimiz varız.
Sayın Cumhurbaşkanımıza ve Sayın Genel Başkanımıza bu seçimlerde en yüksek oyu alarak toplumsal mutabakatı sağlayarak %80'lik oy dilimiyle taçlandıracağız ve hediye edeceğiz.
Bu adaylığı Dünya 5 ten büyüktür diyen Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan onayladı. Bu adaylığı önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben diyen Dr. Devlet Bahçeli onayladı. Onun için karşınızda aday olan bu kardeşiniz birilerinin müsaadesiyle değil halkın iradesiyle aday oldu.
Halkın iradesine saygı gösteren, Sayın Cumhurbaşkanıma, Sayın Genel Başkanıma buradan hürmet ve saygılarımı arz ediyorum, Allah onlardan razı olsun.
Hanımefendilerinin 8 Mart Dünya kadınlar gününü en derin saygılarımla kutluyorum. Bütün hanımefendiler bilin ki Erzincan’da huzurun, güvenin adresi Milliyetçi Hareket Partisi ile Adalet ve Kalkınma Partisi'nin oluşturduğu Cumhur İttifakı adresinde şekillenmiştir.
Onun için evde bulunan bütün annelerimize, ablalarımıza hanımefendi kardeşlerimize buradan günlerini kutlayarak selam ve saygılarımı ileterek desteklerini bekliyorum. 
Yaptığımız yapacaklarımızın teminatıdır diyorum. Onun için onayınızdan şüphem yok, hepinizi en derin saygılarımla selamlıyorum” diye konuştu.