Pırlanta; en özel günlerde hediye edilebilecek maddi değeri oldukça yüksek takıları çağrıştırmasıyla bilinir. Takdir edersiniz ki, pırlanta; tektaş yüzük ile özdeşleşmiştir. Kadınlar; evlilik teklifi sırasında kendilerine tektaş yüzük verilmesinden büyük mutluluk duyarlar. Ancak, pırlanta yüzük; tahmin edebileceğiniz üzere yalnızca tektaş yüzükten ibaret değildir. Beştaş yüzük modelleri de farklı tasarımlarıyla göz doldurur. Hatta, birçok kişi; bu eşsiz yüzüklerden birisini satın almak adına internette beştaş fiyatları hakkında araştırma yapar.

Beştaş yüzük; beş farklı taşın bir araya gelmesiyle oluşur. Hem estetik hem de şık bir görünüme sahip olduğunu söylemek gerekir. Mücevher dünyasında son derece özel bir yeri vardır. Beştaş yüzük; anlamı ile de dikkat çeker. Bu yüzük modellerindeki beş farklı taşın da ayrı bir anlamı olduğunu söylemek gerekir. Sadakat ve aşkın ön planda olduğu bir ailenin varlığını simgeleyen bu tür yüzükler; evliliğin ya da ilişkinin beşinci yılında hediye olarak kadınlara sunulur. Ancak, isteyenler; bu yüzükleri farklı özel günlerde de kullanabilirler veya hediye edebilirler.

Beştaş Yüzük Hangi Özellikleri ile Dikkat Çeker?

Pırlanta yüzük; kadınların favorisidir. Her bir pırlanta yüzük modelinin apayrı bir anlamı olduğunu dile getirmek gerekir. Aşkı ve sevgiyi temsil eden tektaş yüzük; daha önce de ifade ettiğimiz üzere evlilik teklifleri ile özdeşleşmiştir. Adından da tahmin edilebileceği üzere tek bir pırlanta kullanılarak tasarlanır. Bu sayede, sade ama şık bir aksesuar arayan kadınlar tarafından tercih edilir. Beştaş yüzükler; bilhassa son zamanlarda daha çok kadında görebileceğiniz aksesuarlardır. Beş farklı pırlanta ile tasarlanmasından mütevellit çok daha ihtişamlı ve göz alıcıdır. Sıradan bir aksesuar değildir. Sade bir aksesuardan ziyade çok daha gösterişlisini arayanlara hitap eder.

Beştaş yüzüklerde kendisine yer bulan beş farklı pırlantanın bu aksesuarları dikkat çekici hale getirdiğini söylemek mümkündür. Aşk, sadakat, bereket, mutluluk ve huzur gibi kavramların her birisi bir taş ile özdeşleşmiştir. Beştaş yüzüğün özel anlamı; kadınlar için önemli hale gelmesini sağlar.

Beştaş Yüzükler Ne Zaman Satın Alınmalıdır?

Beştaş pırlanta yüzük; son derece geniş bir kullanım alanına sahiptir. Bilhassa son yıllarda tıpkı tektaş yüzük gibi kendisine evlilik tekliflerinde yer bulur. Ancak, evlilik teklifleri için fazla gösterişli olduğunu düşünenler; bu aksesuarı ilerleyen yıllarda da eşlerine hediye edebilirler. Örneğin, evlilik yıldönümleri, doğum günleri ve diğer özel günlerde sevdiği kadına beştaş yüzük hediye etmeyi planlayan bir erkeğin en doğrusunu yapacağını söylemek gerekir.

Beştaş fiyatları; tahmin edebileceğiniz üzere biraz yüksektir. Her birisi farklı bir karat değerine sahip olan beş farklı taştan meydana gelmesinden mütevellit karat değeri yüksek olabilir. Ayrıca, berraklık, kesim ve renk de beştaş fiyatları üzerinde etkilidir. Tüketiciler; bilhassa indirim ve kampanyalarını takip ederek uygun fiyatlı yüzük satın alabilirler.