Bim, 3 Mayıs 2024 tarihinde satışa sunulacak olan aktüel ürünler kataloğunda müşterilerine heyecan verici bir yenilik sunuyor! Artık paralarınızı saymak için başka bir yere bakmanıza gerek yok, çünkü Bim marketlerde 6 taksitle para sayma makinesi satışa çıkıyor!

1990 TL'den başlayan fiyatlarla sunulan bu pratik cihaz, tüm para birimlerini sayma özelliğiyle dikkat çekiyor. Ayrıca, şüpheli paraları tespit etme konusunda da son derece başarılı. Dakikada 1000 adet banknot sayma kapasitesi ve karışık desteleme özelliği ile kullanıcıların işini kolaylaştırıyor.

Bim'in sunacağı bu para sayma makinesi, yeni tedavüle çıkan para birimleriyle uyumlu olmasıyla da öne çıkıyor. Üstelik, 1990 TL'lik fiyatı peşin fiyatına 6 taksit imkanıyla sunuluyor. Böylece, müşteriler hem bütçelerine uygun ödeme seçenekleriyle hem de pratik kullanımıyla avantajlı bir alışveriş deneyimi yaşayacaklar.

3 Mayıs'tan itibaren Bim marketlerde yerini alacak olan bu pratik cihazı kaçırmayın!

Migros'tan Anneler Günü'ne özel küçük ev aletlerinde indirim var Migros'tan Anneler Günü'ne özel küçük ev aletlerinde indirim var

Para Sayma Makinesi Bim