Son Başbakan Binali Yıldırım, Cumhur İttifakı Seçmen İletişim Merkezi'ni ziyaret etti.

Açılış konuşmasını yapan Erzincan Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı adayı Bekir Aksun, "Bugün burada Erzincan'ımızın toplumsal mutabakatıyla bir araya gelmiş bulunmaktayız. Cumhur İttifakı adayı olarak sizleri selamlamaktan gurur duyuyorum. Allah hepinizden razı olsun. Alanımıza Sayın Başbakanımızın teşrif ettiği için fazla uzatmadan sözlerimi kendisine bırakıyorum" dedi.

Erzincan'da Çöl Tozu Etkisi Erzincan'da Çöl Tozu Etkisi

BEKİR AKSUN İCRAAT ADAMIDIR

Yıldırım konuşmasında, "Belediye başkanımız Bekir Aksu'na destek verdiğiniz için teşekkür ediyorum. Gördüğünüz gibi Bekir Başkan biraz bana benziyor. Çok konuşmayı sevmiyor, icraat adamıdır. İnşallah Cumhur İttifakı'nın gücüyle, birlikteliğiyle bütün Erzincanlıların desteğini alarak kazanacağına inanıyorum

BAZI ARKADAŞLARIMIZ NE YAZIK Kİ HIRSLARINA VE NEFİSLERİNE YENİK DÜŞMÜŞLERDİR

Yol arkadaşlığı uzun soluklu bir iştir. Eğer yoldan ayrılırsanız, yoldaşlarınızı terk ederseniz ne geleceğiniz olur ne de devanız olur ve kendi, halinize yapa yalnız kalırsınız. Esas olan parti aidiyetidir, yol arkadaşlığıdır. Ne yazık ki bu sınavdan geçemeyenler başarısız olanlar da mevcuttur. Bazı arkadaşlarımız ne yazık ki hırslarına ve nefislerine yenik düşmüşlerdir." dedi.

ERZİNCAN'IMIZIN GELECEĞİNİ HEP BİRLİKTE BELİRLEYECEĞİZ

Yıldırım, "Pazar günü yapılacak seçimde gereken cevabı vereceğinize yürekten inanıyorum. Cumhur İttifakı adayımız Bekir Aksun'u rekor bir oyla belediye başkanı seçmeye hazır mıyız?" sorusuna kalabalığın "Hazırız!" cevabı vermesi üzerine, "Allah sizden razı olsun. O halde bu kalan dört günü en iyi şekilde değerlendireceğiz. Daha çok gayret edeceğiz. Daha çok hemşerimize ulaşacağız. Ve inşallah pazar günü irade kimdedir, onu herkese göstereceğiz. İrade sandıktadır ve o irade de sizin iradeniz olacak. Erzincan'ımızın geleceğini hep birlikte belirleyeceğiz" şeklinde konuştu.

RABBİM BİRLİĞİMİZİ, DİRLİĞİMİZİ, BERABERLİĞİMİZİ DAİM EYLESİN

Son olarak, "Yaklaşan Kadir Gecenizi ve Ramazan Bayramınızı tebrik ediyorum. Rabbim birliğimizi, dirliğimizi, beraberliğimizi daim eylesin. Aramıza fitne sokanlara, ayrımcılık yapanlara fırsat vermesin. Gecemiz mübarek olsun, geleceğimiz aydınlık olsun" diyerek konuşmasını tamamladı.