Erzincan Şehit Aileleri Koruma Derneği Başkanı Abdulkadir Zengin, Erzincanlıları 9 Mart günü saat 19.00 ile 24.00 arasında gerçekleştirilecek olan "Hepimiz el ele Nilperi bebeğimize nefes olalım" kampanyasına katılmaya davet ediyor.

Nilperi bebeğinin SMA tip 1 hastalığıyla mücadelesine destek olmak için düzenlenen bu kampanya, Erzincan'ın birlik ve dayanışma ruhunu sergileme fırsatı sunacak.

Zengin, yaptığı açıklamada, Nilperi bebeğin tedavi masraflarına destek olmak için geniş katılımlı bir platformda toplanılacağını belirtti.

Erzincan'da, 4.1 büyüklüğünde deprem Erzincan'da, 4.1 büyüklüğünde deprem

Şehit Aileleri Koruma Derneği olarak bu çatı altında bir araya gelerek, bebeğin tedavi sürecine katkıda bulunmayı hedeflediklerini ifade etti.

9 Mart akşamı Müftülük Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek olan Erzincan'da yayın yapan yerel medyanın desteğiyle canlı yayınla bağış toplama etkinliğine tüm Erzincanlıların davet edildiğini vurgulayan Zengin, herkesin bu önemli kampanyayı duyurması ve destek vermesi çağrısında bulundu.

Ailelerinin bu maddi yükün altından kalkamayacağını belirten Zengin, Nilperi bebeğe destek olmak için tüm şehri bir araya getirmenin önemine değindi ve 9 Mart akşamı Müftülük Konferans Salonu'nda buluşmayı beklediklerini dile getirdi.